Regál BARIA 1D2S Tempo Kondela

Regál BARIA 1D2S Tempo Kondela

Regál BARIA 1D2S Tempo Kondela

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 8 190 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Regál BARIA 1D2S Tempo Kondela - popis produktu

Obývací nábytek BARIA v klasickém stylu je designově jednoduchý, ale zato maximálně využitelný. Vyroben je z laminované dřevotřísky s ABS hranami, které jsou speciálně vytvořeny pro namáhavé plochy nábytku. Jsou pevné, vysokonárazové a odolné vůči mechanickému poškození, vůči vodě, mastnotě a čisticím prostředkům. Svou barevnou kombinací šedá a pískový dub bude příjemně ladit s vaším okolím, a dotvoří tak správnou atmosféru. BARIA stojí pevně na černých kovových nožkách. Pro lepší manipulaci je obdařena černými kovovými úchyty. V nabídce máme i nábytek do předsíně BARIA.  Regál BARIA 1D2S je praktický a široce využitelný. Kombinovaný s množstvím odkládacího prostoru. Disponuje pěti otevřenými prostory. Rovněž na pravé straně najdete prostor pro ukládání dokumentů. Regál vám dále nabízí dvě zásuvky a ve spodní části skříňku s vyklápěcími dveřmi.  Barva:dub pískový / šedá Materiál:DTD laminovaná / kov / ABS hrany Rozměry:šířka: 120 cmhloubka: 44,5 cmvýška: 200 cm tloušťka materiálu: 2,2 cm Nosnost police a šuplíku:5 kg Hmotnost:88,5 kg Dodáváno v demontu. 

Tento produkt naleznete ve skupině Designový nábytek, patří značce Kondela, barevná varianta je hnědá, z materiálu ABS, naleznete ho u prodejce Inpostele.cz.

Produkt Regál BARIA 1D2S Tempo Kondela patří do skupiny produktů Nábytek do obývacího pokoje od značky Kondela, barevné provedení je hnědá, materiál je ABS, naleznete jej v e-shopu Inpostele.cz.

Regál BARIA 1D2S Tempo Kondela - parametry produktu

BARVAŠedá
BARVAHnědá
STYLModerní
TLOUŠŤKA DESKY2,2 cm
MATERIÁLKov
MATERIÁLDTD deska
MATERIÁLABS
VÝŠKA200 cm
ŠÍŘKA120 cm
PODSVÍCENÍNe
VYSOKÝ LESKNe
NOSNOST5 kg
DEKORDub pískový
POČET ŠUPLÍKŮ2
SYSTÉM TICHÉHO ZAVÍRÁNÍNe
HLOUBKA44,5 cm
HMOTNOST88,5 kg
Hmotnost88500.000g
KategorieNábytek, Regály, Designový nábytek, Nábytek do obývacího pokoje
ZnačkaKondela
Barvahnědá
MateriálABS
E-shopInpostele.cz

Regál BARIA 1D2S Tempo Kondela - historie ceny a dostupnosti

Regál BARIA 1D2S Tempo Kondela - další zajímavé produkty

Regál BARIA 1D2S Tempo Kondela - jak nakoupit nejvýhodnější?