RecentToys – Dynacube

RecentToys – Dynacube

RecentToys – Dynacube

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 249 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

RecentToys – Dynacube - popis produktu

Hlavolam RecentToys – Dynacube: Milujete výzvy v podobě hlavolamů? Zavařte svým mozkovým závitům s touto speciální kostkou Dynacube od RecentToys, která procvičí vaše logické uvažování společně s praktickou motorikou. Dynacube je unikátní skládačka s potiskem optického klamu, se kterou dovedete poskládat nespočet geometrických tvarů. Zkuste si například vytyčit cíl a dosáhnout jej v co nejrychlejším čase, popř. pak můžete závodit s kamarády, komu se toho podaří docílit jako prvnímu. Stačí jen vzít hlavolam RecentToys Dynacube do ruky a začít si hrát! Klíčové vlastnosti hlavolamu RecentToys DynacubeNeotřelá logická skládačka od RecentToysDynacube můžete poskládat do nesčetně tvarůHlavolam, na který je radost pohledět díky potisku barevných optických klamů (několik druhů)Volit můžete z několika obtížností hlavolamuVýtečně cvičí logiku i motorikuDynacube je vhodná jak pro děti, tak dospěléZkuste si vytyčit požadovaný tvar a dosáhnout svého cíle na čas, nebo objevujte stále nové tvaryHlavolam RecentToys Dynacube si zamilují všichni kluci i holky od 7 let Procvičte svou motoriku a logické myšlení s hlavolamem Dynacube od RecentToysAť už patříte mezi milovníky logických hádanek, nebo se jen chcete nějak zabavit při dlouhých chvílích v práci, v obou případech vám skvěle poslouží tento originální hlavolam Dynacube. Skládačka vyobrazuje vzory optického klamu, a tak je na ni radost pohledět. Seskládat můžete z Dynacube nesčetně tvarů - při hraní můžete každou chvíli narazit na sestavu, jaká se vám podaří poprvé! Vyberte si z několika obtížností, nastavte si cíl a zkuste požadovaného tvaru dosáhnout v časovém omezení. Logická hra Dynacube od RecentToys je výtečnou výzvou jak pro vás, tak i pro přátele, se kterými můžete soutěžit na čas. Zkrátka, jakmile se k vám hlavolam Dynacube dostane, už jej nebudete chtít dát z ruky.

Kouzelný hlavolam. Uchopte Dynacube a jednoduchými pohyby hledejte více než 100 různých možných tvarů a nechte se unášet jejich geometrickou proměnou . Doporučený věk: 7+

Tento produkt se nachází v kategorii Kreativní hračky, vyrábí jej značka Recent Toys, RecentToys, SmartLife, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, KnihyDobrovsky.cz.

Produkt RecentToys – Dynacube popisuje EAN kód 8717278850542.

RecentToys – Dynacube - parametry produktu

RecentToys – Dynacube - historie ceny a dostupnosti

RecentToys – Dynacube - další zajímavé produkty

RecentToys – Dynacube - jak nakoupit nejvýhodnější?