Ravensburger GraviTrax 260744 Trampolína

Ravensburger GraviTrax 260744 Trampolína

Ravensburger GraviTrax 260744 Trampolína

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Ravensburger GraviTrax 260744 Trampolína - popis produktu

Ravensburger Gravitrax 26074 Trampolína- rozšíření pro Gravitrax Startovací sada

Kdo by neznal firmu Ravensburger a její puzzle atp., ale nyní přichází se zajímavou stavebnicí - kuličkovou dráhou. GraviTrax vás vtáhne do světa stavění, fyzikálních zákonů v praxi a tvořivosti.

Postavte díky rozšíření Gravitrax Katapult ještě úžasnější kuličkové dráhy, podle návodu nebo vlastní fantazie a sledujte, co jste vytvořili a jak vámi vytvořená dráha funguje. Povedly se vám všechny překážky sestavit správně a kuličky dojely do vámi zvoleného cíle?

Ravensburger Gravitrax nabízí také startovní sadu a spoustu dalších rozšíření, aby byla vaše dráha ještě zajímavější, akčnější a zábavnější.

Rozvíjejte u svých dětí tvořivost, zájem o fyziku, gravitační zákony a další dovednosti zábavnou formou díky stavebnici Ravensburger Gravitrax a užijte si společně spoustu zábavy i napětí při tvoření a sledování dráhy.

Německá firma Ravensburger je výrobcem kvalitních hraček a její doménou jsou puzzle, ať už klasické či 3D, kdo by neznal jejich Eiffelovky a další úchvatné stavby či puzzlebally. Hitem jejich současné výroby je však stavebnice kuličkové dráhy GraviTrax. Víte, že zboží firmy Ravensburger se vyrábí v České republice

Obsah balení Ravensburger Gravitrax Trampolína:

  • 2 × aktivní díly trampolína
  • 2 × výškově nakloněné díly
  • návod

Počet dílků: 7Materiál: plastVýrobce: Ravensburger

Věk: 8+

Ravensburger GraviTrax - ilustrační video

Stavebnice Ravensburger GraviTrax 260744 Trampolína: Stavebnice Ravensburger Gravitrax - Trampolína - rozšíří vaši stávající koulodráhu a přinese vám ještě zábavnější jízdu. Trampolína pokoří zákony zemské přitažlivosti a vystřelí kuličky do výšky i do dálky. Zažijte ještě více zábavy. Stavebnice zabaví děti od 8 let, které si mohou ověřit, jak funguje gravitace a fyzika v praxi. Rovněž si prověří i svou kreativitu a zručnost při budování té nejlepší koulodráhy. Stavebnice Ravensburger Gravitrax nabízí i další zajímavá rozšíření, které vaši koulodráhu udělají ještě zábavnější a napínavější. K zapojení trampolíny je zapotřebí Gravitrax startovací sada. Klíčové vlastnosti stavebnice Ravensburger 260744 GraviTrax TrampolínaStavebnice Ravensburger Gravitrax 260744 - trampolína - pokoří fyzikální zákonyProzkoumejte gravitační zákon v praxi Možnost sestavit si vlastní koulodráhu Stavebnice Gravitrax rozvíjí zručnost a kreativitu Vhodné pro děti od 8 letStavebnice Ravensburger Gravitrax nabízí i další rozšíření K připojení trampolíny je nutná startovací sada Gravitrax

Trampolína je doplňující sadou dílků ke startovací sadě GraviTrax. Bez základní sady nejde použít.

Pokud děti zapojí k základní desce a základním dílům také dílky s trampolínou, promění se dráha v ještě více zajímavou trasu. Díly se dají seskládat v různých kombinacích, čímž mohou nabízet další varianty dění na trase. Děti mohou vyzkoušet, jak vysoko a kam jim kulička skočí.

Obsah balení:

  • 2 aktivní trampolíny
  • 2 díly pro nastavení úhlu a výšky
  • návod

Vyberte dětem zajímavé puzzle GraviTrax!

Vhodné pro děti od 8 let Počet dílů: 4 ks Rozměr balení: 19 x 19 x 4,8 cm

Ravensburger GraviTrax Trampolína

Stavebnice Ravensburger Gravitrax Trampolína rozšíří vaši stávající koulodráhu a přinese vám ještě zábavnější jízdu. Trampolína pokoří zákony zemské přitažlivosti a vystřelí kuličky do výšky i do dálky.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Ať si kulička poskočí! Zemské přitažlivosti navzdory nechte svou kuličku trochu si zaskákat na trampolíně. Zapojením trampolíny do startovní sady GraviTrax® získá vaše kuličková dráha na napínavosti. Jak daleko a vysoko bude vaše kulička skákat na dráze s trampolínou?

Produkt Ravensburger GraviTrax 260744 Trampolína má přiřazen EAN kód 4005556260744.

Ravensburger GraviTrax 260744 Trampolína - parametry produktu

Určeníunisex
KategorieDárky, Hračky, Stavebnice, Trampolíny
EAN4005556260744

Ravensburger GraviTrax 260744 Trampolína - historie ceny a dostupnosti

Ravensburger GraviTrax 260744 Trampolína - další zajímavé produkty

Ravensburger GraviTrax 260744 Trampolína - jak nakoupit nejvýhodnější?