Řasenka Dermacol Vampire

Řasenka Dermacol Vampire

Řasenka Dermacol Vampire

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 199 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Řasenka Dermacol Vampire - popis produktu

Pro obzvlášť dlouhé a oddělené řasy je tu řasenka Dermacol Vampire. Jemná krémová textura obalí řasy po celé jejich délce, pečlivě je oddělí a prodlouží. Řasy získají svůdný tvar a plnost po dlouhé hodiny díky polymerům a voskům, které je zafixují. Barva nevytváří žmolky a neopadává. Řasenka je oftalmologicky testovaná a vhodná tak pro citlivé oči a nositele kontaktních čoček. Objem: 8 ml. Vyrobila společnost Dermacol.Použití: Kartáčkem aplikujte několika tahy od kořínků po konečky řas.Složení:Aqua, Cera Alba, Pyrus Malus Fruit Water, Butylene Glycol, Palmitic Acid, Stearic Acid, Talc, Pvp, Vp/Eicosene Copolymer, Acacia Senegal Gum, Polyvinyl Alcohol, Tromethamine, Phenethyl Alcohol, Hectorite, Alcohol, Tocopherol, Caprylic/Capric Triglyceride, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid, Ci 77499. Řasenka Dermacol VampireVhodná pro citlivé oči a nositele kontaktních čočekExtra dlouhé a oddělené řasySvůdný tvar a plnost po dlouhé hodinyNevytváří žmolky a neopadáváČerná barvaOftalmologicky testovaná

Produkt Řasenka Dermacol Vampire patří do skupiny produktů Pleťové krémy, je v nabídce značky DERMACOL v nabídce e-shopu Astoreo.cz.

Řasenka Dermacol Vampire - parametry produktu

Řasenka Dermacol Vampire - historie ceny a dostupnosti

Řasenka Dermacol Vampire - další zajímavé produkty

Řasenka Dermacol Vampire - jak nakoupit nejvýhodnější?