DERMACOL Toning Cream 2in1 Natural 30 ml

DERMACOL Toning Cream 2in1 Natural 30 ml

DERMACOL Toning Cream 2in1 Natural 30 ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 119 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

DERMACOL Toning Cream 2in1 Natural 30 ml - popis produktu

BB krém DERMACOL Toning Cream 2in1 Natural 30 ml: Dokonale sjednocená pleť bez viditelných chyb? Vyzkoušejte make-up Toning Cream 2v1 Natural od předního výrobce kosmetiky Dermacol. Lehce roztíratelný Toning Cream s nižší krycí schopností je spojením hydratačního krému a make-upu v jednom a vytváří dokonale přirozený vzhled pleti. Díky obsahu panthenolu vaši pleť ochrání, sjednotí její barvu a dodá ji potřebnou hydrataci. Tekutý make-up Dermacol je vhodný pro všechny typy pleti. Klíčové vlastnosti make-upu Dermacol Toning Cream 2v1 NaturalHydratační krém a make-up v jednomHypoalergenní Nižší krycí schopnost pro přirozený vzhled pletiSnadno roztíratelný a dokonale vstřebatelnýMake up Dermacol je vhodný pro všechny typy pletiObsahuje panthenol pro optimální hydrataci pletiObjem 30 ml Složení:aqua, paraffinum liquidum, isopropyl myristate, stearic acid, palmitic acid, caprylic/capric triglyceride, talc, propylene glycol, hydrogenated vegetable glycerides, acrylates copolymer, sodium hyaluronate, panthenol, tocopheryl acetate, peg-8 stearate, triethanolamine, sucrose laurate, alcohol, cera alba, peg-40 stearate, cetyl alcohol, dimethicone, disodium edta, citric acid, phenoxyethanol, methylparaben, ethylparaben, ethylhexylglycerin, parfum, CL77891, CL77492, CL77491, CL77499

Produkt DERMACOL Toning Cream 2in1 Natural 30 ml patří do skupiny produktů Pleťové krémy, je v nabídce značky DERMACOL v nabídce e-shopu Alza.cz.

DERMACOL Toning Cream 2in1 Natural 30 ml - parametry produktu

DERMACOL Toning Cream 2in1 Natural 30 ml - historie ceny a dostupnosti

DERMACOL Toning Cream 2in1 Natural 30 ml - další zajímavé produkty

DERMACOL Toning Cream 2in1 Natural 30 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?