Puma Varion White Black-High Risk R

Puma Varion White Black-High Risk R

Puma Varion White Black-High Risk R

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 159 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Puma Varion White Black-High Risk R - popis produktu

Kopačky Puma Varion White Black-High Risk R:K pořádnému sportovnímu výkonu potřebujete i pořádné boty. Jsou navrženy pro konkrétní sport, tento model si získá vaší přízeň, zda vás baví fotbal. Postará se o měkké dopady nohou i v rychlém tempu hry. Velikostní číslo sálovek PUMA odpovídá 10 UK, 11,5 US. Dokonale sladit sálovky se zbytkem outfitu vám pomůže Černá a Červená, kterou doplní Barevná podrážka. Významné funkce sálovek PUMA Varion White Black-High Risk R Kvalitní sálové boty pro sportovní aktivity pod střechou Vzhledem ke svým vlastnostem představují obuv ideální pro fotbal Číslování dle UK stupnice: 10 Velikostní číslo US: 11,5 Zbarvení sálovek PUMA: Černá a Červená Podrážka sálových bot je Barevná

Produkt Puma Varion White Black-High Risk R patří do skupiny produktů Sportovní obuv od značky PUMA, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Puma Varion White Black-High Risk R - parametry produktu

Puma Varion White Black-High Risk R - historie ceny a dostupnosti

Puma Varion White Black-High Risk R - další zajímavé produkty

Puma Varion White Black-High Risk R - jak nakoupit nejvýhodnější?