PUMA TRUCO III Fresh Yellow-Bleu Azur-Puma Wh

PUMA TRUCO III Fresh Yellow-Bleu Azur-Puma Wh

PUMA TRUCO III Fresh Yellow-Bleu Azur-Puma Wh

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 959 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

PUMA TRUCO III Fresh Yellow-Bleu Azur-Puma Wh - popis produktu

Sálovky PUMA TRUCO III Fresh Yellow-Bleu Azur-Puma Wh:Bez pořádné sportovní obuvi se těžko podávají pořádné sportovní výkony. To platí i u sálových sportů, kde se vám budou hodit sálovky pro ženy i muže PUMA TRUCO III Fresh Yellow-Bleu Azur-Puma Wh. Jsou navrženy tak, aby vás jejich vlastnosti maximálně podpořily u konkrétního sportu, právě tento model zvolte, když se jde hrát fotbal. Mají schopnost tlumit tvrdé dopady i v zápalu hry. Velikost sálovek PUMA odpovídá 10 UK, 11 v závislosti na US číslování. Originálně nakombinovat sálovky s vaším sportovním outfitem vám usnadní modrá a žlutá, kterou doplní barevná podrážka. Zajímavé vlastnosti sálovek PUMA TRUCO III Fresh Yellow-Bleu Azur-Puma Wh Kvalitní sálové boty pro sportovní aktivity pod střechou Design sálových bot PUMA je upraven pro pro muže i ženy Číslování dle UK stupnice: 10 Velikostní číslo US: 11 Barevné provedení sálovek PUMA: modrá a žlutá Podrážka bude u sálových bot barevná Podešev: Syntetika Hmotnost boty je 198 g

Produkt PUMA TRUCO III Fresh Yellow-Bleu Azur-Puma Wh patří do skupiny produktů Sportovní obuv od značky PUMA, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

PUMA TRUCO III Fresh Yellow-Bleu Azur-Puma Wh - parametry produktu

PUMA TRUCO III Fresh Yellow-Bleu Azur-Puma Wh - historie ceny a dostupnosti

PUMA TRUCO III Fresh Yellow-Bleu Azur-Puma Wh - další zajímavé produkty

PUMA TRUCO III Fresh Yellow-Bleu Azur-Puma Wh - jak nakoupit nejvýhodnější?