Puma Ultra Match TT Fizzy Light-Parisian Nigh

Puma Ultra Match TT Fizzy Light-Parisian Nigh

Puma Ultra Match TT Fizzy Light-Parisian Nigh

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 790 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Puma Ultra Match TT Fizzy Light-Parisian Nigh - popis produktu

Kopačky Puma Ultra Match TT Fizzy Light-Parisian Nigh:Kopačky PUMA ULTRA MATCH TTPánské kopačky PUMA ULTRA MATCH TT jsou předurčeny pro hru na umělé trávě. Kopačky v sobě snoubí rychlost, stabilitu a pohodlí. Ideální jsou pro profesionální hráče. PUMA ULTRA MATCH umožní kontrolu nad míčemSvršek kopaček PUMA ULTRA MATCH je vyrobený ze syntetického materiálu, díky čemuž je velmi odolný. Potažený je vrstvou GripControl, která zajistí perfektní kontrolu nad míčem.Kopačky PUMA ULTRA MATCH skvěle padnouPUMA ULTRA MATCH skvěle padnou. Jednoduše si je nazujete a upevníte pomocí tkaniček. Perfektní tlumení při každém kroku přináší mezipodešev EVA.PUMA ULTRA MATCH jsou stvořené pro hru na umělém trávníkuPodešev kopaček PUMA ULTRA MATCH TTumožní ideální záběr a je vhodná pro hru na umělém trávníku. Podešev zaručí optimální trakci a usnadní vám start k míči. PUMA ULTRA MATCH pro nejlepší možný výkonKontrola nad míčem, rychlost a pohodlí. Přesně tyto vlastnosti vystihují kopačky PUMA ULTRA MATCH TT, které vám poskytnou vše, co potřebujete pro nejlepší možný výkon.Klíčové vlastnosti kopaček PUMA ULTRA MATCH TTPánské kopačkyUrčené pro hru na umělém trávníkuSvršek vyrobený ze syntetického materiáluVrstva GripControl zaručí perfektní kontrolu nad míčemPodešev zajistí optimální trakci a usnadní start k míčiKopačky PUMA ULTRA MATCH nabízí rychlost i pohodlíBarevné provedení: černo-zelené

Produkt Puma Ultra Match TT Fizzy Light-Parisian Nigh patří do skupiny produktů Dámská obuv, vyrábí jej značka PUMA, v nabídce prodejce Alza.cz.

Puma Ultra Match TT Fizzy Light-Parisian Nigh - parametry produktu

KategorieDámská obuv, Matcha, Kopačky
ZnačkaPUMA
E-shopAlza.cz

Puma Ultra Match TT Fizzy Light-Parisian Nigh - historie ceny a dostupnosti

Puma Ultra Match TT Fizzy Light-Parisian Nigh - další zajímavé produkty

Puma Ultra Match TT Fizzy Light-Parisian Nigh - jak nakoupit nejvýhodnější?