Puma Ibero III Fresh Yellow-Bleu Azur

Puma Ibero III Fresh Yellow-Bleu Azur

Puma Ibero III Fresh Yellow-Bleu Azur

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 599 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Puma Ibero III Fresh Yellow-Bleu Azur - popis produktu

Kopačky Puma Ibero III Fresh Yellow-Bleu Azur:Kopačky PUMA IBERO IIIPánské kopačky PUMA IBERO III jsou předurčeny pro hru v sále. Při hře nabízí pohodlí i rychlost. Vhodné jsou přitom nejen pro fotbalové, ale rovněž futsalové hráče. PUMA IBERO III skvěle padnouSvršek kopaček PUMA IBERO III je vyrobený ze síťoviny a syntetického materiálu, díky čemuž je velmi odolný. Uvnitř bot je ukrytý tenký jazyk, který velmi dobře sedí na noze.Kopačky PUMA IBERO III zajistí optimální tlumeníPUMA IBERO III jsou opatřené mezipodešví z pěny CMEVA, která zajistí při každém kroku a pohybu optimální tlumení.PUMA IBERO III jsou stvořené pro hru v sáluPodešev kopaček PUMA IBERO III nabízí ideální záběr a je vhodná pro hru v sále. Na podlaze nezanechává žádné stopy. Napomůže přitom k rychlým startům na míč. PUMA IBERO III jsou vhodné na tréninky i zápasyKopačky PUMA IBERO III se zavazují pomocí tkaniček. Jejich obutí usnadňuje poutko v patní části. Ideální jsou na tréninky i zápasy. Klíčové vlastnosti kopaček PUMA IBERO IIIPánské kopačkyVhodné i pro futsalové hráčeUrčené pro hru v sáleSvršek vyrobený ze síťoviny a syntetického materiáluMezipodešev z pěny CMEVA zajistí ideální tlumeníPodešev zaručí optimální trakci a usnadní start k míčiKopačky PUMA IBERO III se zavazují pomocí tkaničekBarevné provedení: bílo-černo-modro-žluté

Produkt Puma Ibero III Fresh Yellow-Bleu Azur patří do skupiny produktů Dámská obuv, vyrábí jej značka PUMA, v nabídce prodejce Alza.cz.

Puma Ibero III Fresh Yellow-Bleu Azur - parametry produktu

Puma Ibero III Fresh Yellow-Bleu Azur - historie ceny a dostupnosti

Puma Ibero III Fresh Yellow-Bleu Azur - další zajímavé produkty

Puma Ibero III Fresh Yellow-Bleu Azur - jak nakoupit nejvýhodnější?