Překlep a Škraloup

Překlep a Škraloup

Překlep a Škraloup

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 199 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Překlep a Škraloup - popis produktu

Elektronická kniha Překlep a Škraloup:Pozor! Návykové čtení. Podstata všeho nepořádku v ilustracích, kterým nechybí humor a nadsázka. Věci stárnou, všimli jste si? No samozřejmě, vždyť toho si nejde nevšimnout. Stačí na chvilku nedávat pozor a z věci, která před chvíli zářila novotou, je starý, nepotřebný krám. Ale kdo za to může? Představte si, že někde mezi námi žijí drobná stvoření, která mají veškeré stárnutí na starosti. A nemyslete si, je to pěkná fuška! Překlep, jehož specialitou jsou chyby v knížkách, však jednoho dne zjistí, že lidem často pokažená nebo zestárlá věc velkou radost neudělá, a tak se vydává na dobrodružné putování k samotnému Zubu Času. Podaří se mu zastavit stárnutí? A kdo získá Křišťálový Prdlajs? A jakou roli v tom všem hraje mluvící hovnivál?

Produkt Překlep a Škraloup patří do skupiny produktů Elektronické knihy, patří značce ALBATROS, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Překlep a Škraloup - parametry produktu

Překlep a Škraloup - historie ceny a dostupnosti

Překlep a Škraloup - další zajímavé produkty

Překlep a Škraloup - jak nakoupit nejvýhodnější?