Předsíňový věšák VASAGLE Javadd hnědý

Předsíňový věšák VASAGLE Javadd hnědý

Předsíňový věšák VASAGLE Javadd hnědý

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 032 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Předsíňový věšák VASAGLE Javadd hnědý - popis produktu

Předsíňový věšák VASAGLE Javadd nastolí řád a pořádek v každé předsíni. Kombinace robustního ocelového rámu a kvalitní dřevotřísky s hřejivou strukturou dřeva nadchne především milovníky industriálního a rustikálního stylu. Bundy a kabáty lze snadno zavěsit na věšákovou tyč, boty zase uložit do botníku se síťovými dvířky, které vypadají nejen úžasně, ale také garantují dostatečnou cirkulaci vzduchu. Dvířka botníku jsou navíc vybavena magnetickým zámkem. Horní police může sloužit k uložení klobouků a jiných drobností. Specifikace produktu Materiál rámu: ocel Materiál těla: dřevotříska Barva rámu: černá Barva těla: rustikálně hnědá Max. nosnost věšákové tyče: 20 kg Max. nosnost botníku: 60 kg Rozměr od tyče k policím: 90 cm Rozměry produktu Podívejte se i na ostatní produkty VASAGLE.

Tento produkt naleznete ve skupině Předsíňové stěny, je v nabídce značky VASAGLE, materiál je Drevo, kov, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Předsíňový věšák VASAGLE Javadd hnědý - parametry produktu

SérieVasagle
MateriálKov, Dřevo
TypS botníkem
ZrcadloBez zrcadla
Hloubka40 cm
Šířka80 cm
Výška180 cm
Hmotnost22.50 kg
KategorieVěšáky, Předsíňové stěny
ZnačkaVASAGLE
MateriálDrevo, kov
E-shopHouseland.cz

Předsíňový věšák VASAGLE Javadd hnědý - historie ceny a dostupnosti

Předsíňový věšák VASAGLE Javadd hnědý - další zajímavé produkty

Předsíňový věšák VASAGLE Javadd hnědý - jak nakoupit nejvýhodnější?