Předsíňová Stěna Havanna 140cm Starožitný Dub

Předsíňová Stěna Havanna 140cm Starožitný Dub

Předsíňová Stěna Havanna 140cm Starožitný Dub

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 8 399 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Předsíňová Stěna Havanna 140cm Starožitný Dub - popis produktu

Předsíňová Stěna Havana a ostatní kusy nábytku z kolekce budou ideální volbou pro ty, kteří hledají pro zařízení svého bytu nábytek, design kterého kombinuje rustikální styl s nejnovějšími trendy. Neobvyklý charakter celé kolekce dává krásný, jemný odstín dekoru dub Postarzany. Kontrastní černé úchytky zdůrazňují jedinečný vzhled celku. Velmi praktický měkký sedák nad botníkem umožní pohodlné přezutí obuvi. Do uzamykatelné skříňky a tří otevřených polic se vejde celá řada potřebných věcí, jako je krém na boty, kartáč, domácí pantofle atd. Předsíňová stěna Brugia má vestavěné zrcadlo, takže můžete vždy před odchodem zkontrolovat svůj vzhled. Vlastnosti: - moderní design - nábytková deska potažená fólií - černá koženka (X74) - černé hlinikové úchytky

Produkt Předsíňová Stěna Havanna 140cm Starožitný Dub patří do skupiny produktů Předsíňový nábytek, vyrábí jej značka Baumax, naleznete ho u prodejce Baumax.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Předsíňové stěny, je v nabídce značky Baumax, v nabídce prodejce Baumax.cz.

Předsíňová Stěna Havanna 140cm Starožitný Dub - parametry produktu

Předsíňová Stěna Havanna 140cm Starožitný Dub - historie ceny a dostupnosti

Předsíňová Stěna Havanna 140cm Starožitný Dub - další zajímavé produkty

Předsíňová Stěna Havanna 140cm Starožitný Dub - jak nakoupit nejvýhodnější?