Předsíňová Stěna Milo Dub Artisan

Předsíňová Stěna Milo Dub Artisan

Předsíňová Stěna Milo Dub Artisan

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 799 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Předsíňová Stěna Milo Dub Artisan - popis produktu

Předsíňová stěna je kus nábytku, který je nezbytný v každé domácnosti. Je to funkční kus nábytku pro uskladnění bot a pověšení bund na věšáky. Nesmí v ní chybět zrcadlo, které pomůže zkontrolovat vzhled, a upravit zevnějšek těsně před odchodem z domu. Moderní vzhled předsíňové stěny byl navržen v souladu s módními trendy letošní sezóny. Za zrcadlovými dvířky jsou police, do kterých lze schovat boty všech členů domácnosti. Předsíňová stěna se šatní skříní je dostupná ve dvou barevných provedeních: celá v dekoru dub Artisan nebo v kombinaci černé s teplým dekorem dub Artisan. Předsíňová stěna se bude hodit do každé předsíně, jelikož má univerzální orientaci, ozdobné lišty mohou být vpravo i vlevo. Věšák a úchytky jsou velmi pevné a vyrobené z kovu.

Tento produkt se nachází v kategorii Předsíňový nábytek, vyrábí jej značka Baumax, naleznete ho u prodejce Baumax.cz.

Produkt Předsíňová Stěna Milo Dub Artisan lze nalézt mezi produkty ve skupině Předsíňové stěny, je v nabídce značky Baumax, v nabídce prodejce Baumax.cz.

Předsíňová Stěna Milo Dub Artisan - parametry produktu

Předsíňová Stěna Milo Dub Artisan - historie ceny a dostupnosti

Předsíňová Stěna Milo Dub Artisan - další zajímavé produkty

Předsíňová Stěna Milo Dub Artisan - jak nakoupit nejvýhodnější?