Předsíňová Stěna Brugia 125cm Bílá Lesk

Předsíňová Stěna Brugia 125cm Bílá Lesk

Předsíňová Stěna Brugia 125cm Bílá Lesk

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 9 099 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Předsíňová Stěna Brugia 125cm Bílá Lesk - popis produktu

Předsíňová stěna Brugia a ostatní kusy nábytku z kolekce budou ideální volbou pro ty, kteří hledají pro zařízení svého bytu nábytek, design kterého kombinuje nejnovější trendy s funkčností. Předsíňová Stěna Brugia je navržena v minimalistickém stylu a má jednoduché tvary bez zbytečných ozdob. Provedení v bílé lesklé barvě ve spojení s dekorem tmavě šedého betonu potěší každého milovníka krasného bytového designu. Velmi praktický měkký sedák nad botníkem umožní pohodlné přezutí obuvi. Do prostorné uzamykatelné skříňky se třemi policemi se vejde celá řada potřebných věcí, jako je krém na boty, kartáč, domácí pantofle atd. Předsíňová Stěna Brugia má vestavěné zrcadlo, takže můžete vždy před odchodem zkontrolovat svůj vzhled. Vlastnosti: • moderní design • nábytková deska potažená fólií • hliníkové úchytky

Tento produkt naleznete ve skupině Předsíňový nábytek, vyrábí jej značka Baumax, naleznete ho u prodejce Baumax.cz.

Produkt Předsíňová Stěna Brugia 125cm Bílá Lesk patří do skupiny produktů Předsíňové stěny, je v nabídce značky Baumax, v nabídce prodejce Baumax.cz.

Předsíňová Stěna Brugia 125cm Bílá Lesk - parametry produktu

Předsíňová Stěna Brugia 125cm Bílá Lesk - historie ceny a dostupnosti

Předsíňová Stěna Brugia 125cm Bílá Lesk - další zajímavé produkty

Předsíňová Stěna Brugia 125cm Bílá Lesk - jak nakoupit nejvýhodnější?