Prací prostředek Atsko Sport wash 1,89 litr

Prací prostředek Atsko Sport wash 1,89 litr

Prací prostředek Atsko Sport wash 1,89 litr

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 970 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Prací prostředek Atsko Sport wash 1,89 litr - popis produktu

Prací prostředek Atsko Sport wash 1,89 litr Prací prostředek Sport-Wash® je spolehlivý pro použití na všechny prací textilie, a přitom je dostatečně účinný, aby odstranil pachy i nejodolnější skvrny (např. od hlíny, krve a trávy). Tajemství přípravku Sport-Wash® tkví v tom, že na rozdíl od pracích prostředků které zanechávají na oděvu zjasňující přísady, vůně a jiné zbytky, po prostředku Sport-Wash® nezůstávají žádné zbytky. Na vašem oblečení nezůstane nic, co by ucpalo póry tkaniny.Bavlna, vlna a syntetické materiály zůstávají zcela čisté. Izolační výplně z peří a materiálů typu Thinsulate® a Hollofil® zůstanou načechrané, aby udržely maximum tepla. U HI-TECH tkanin jako je Gelanots®, BlocVent®, Gore-Tex®, Climatic®, eVent®, Entrant®, HyVent®, Polartec®, Soft-Shell apod. obnovuje jejich vodoodpudivost a prodyšnost. U nenasákavých vláken tkanin odvádějících tělesnou vlhkost na povrch podporuje vzlínavost.Obnovuje prodyšnost a vodoodpudivost trvanlivé vodoodpudivé úpravy (DWR) z výroby. Pomáhá prodloužit životnost často praných oděvů. Neobsahuje bělidla, fosfáty, změkčovadla textilu (aviváže) ani vonící či zjasňující UV-přísady.Některé prací prostředky jsou  vyrobeny tak, aby zanechaly ve vašem oděvu různé vůně, zjasňovače, povrchově aktivní látky a jiné chemikálie, které po čase tvoří až 2 % váhy oděvu. Tyto zbytky způsobují ztrátu vodoodpudivosti, vzlínavosti, prodyšnosti a ostatních užitných vlastností textilií již po jednom či dvou vypráních. I tyto zbytky dokáže Sport-Wash® odstranit. Po vyprání v přípravku Sport-Wash® nezůstávají v materiálech žádné zbytky.Prací prostředek Sport-Wash® je nanotechnologií. Prostředek Sport-Wash® nezanechává díky schopnosti dokonalého vymáchání nic, co by mohlo vydávat vůni nebo pach, ucpávat průduchy nebo odrážet světlo pomocí zjasňujících přísad.Ačkoli prostředek Sport-Wash® neobsahuje fosfáty pro „zjasnění“ vašeho oděvu, sami zjistíte, že to nesnižuje jeho účinnost, protože tkaniny v něm vyprané jsou čistější a jasnější než při použití jakéhokoli jiného pracího prostředku.Pokud máte vy nebo kdokoli ve vaší rodině citlivou pokožku nebo jste alergičtí na zbytky, které zanechávají v tkanině některé běžné prací prostředky, použijte prací prostředek Sport-Wash®. Ten se z oděvů zcela vymáchá, a nezpůsobí vyrážku, zčervenání a podráždění pokožky. Prací prostředky a hygiena » Prací prostředek Atsko Sport wash 1,89 litr

Produkt Prací prostředek Atsko Sport wash 1,89 litr patří do skupiny produktů Prací prostředky, vyrábí jej značka Atsko.

Prací prostředek Atsko Sport wash 1,89 litr - parametry produktu

IntrastatPrací prostředky - 0,5 - 34022090
KategoriePraky, Prací prostředky
ZnačkaAtsko

Prací prostředek Atsko Sport wash 1,89 litr - historie ceny a dostupnosti

Prací prostředek Atsko Sport wash 1,89 litr - související články v blogu

Jak vybrat pračku a sušičku prádla?

Praní je nezbytnou činností v každé domácnosti.

Prací prostředek Atsko Sport wash 1,89 litr - další zajímavé produkty

Prací prostředek Atsko Sport wash 1,89 litr - jak nakoupit nejvýhodnější?