Prachové sáčky pro robotický vysavač ETA

Prachové sáčky pro robotický vysavač ETA

Prachové sáčky pro robotický vysavač ETA

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 499 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Prachové sáčky pro robotický vysavač ETA - popis produktu

Prachové sáčky pro robotický vysavač ETA. 3 ks v balení.Tento nenahraditelný doplněk vašeho robotického vysavače ETA Aquilo PRO představuje klíč k udržení dokonale čistého a zdravého domova bez námahy. Díky speciálně navrženému materiálu a pokročilé technologii filtrace, tyto sáčky zajistí, že váš domov zůstane bez prachu, alergenů a jiných nečistot, které ohrožují vaše zdraví a pohodu. Proč byste si měli vybrat právě naše prachové sáčky? Protože každý detail byl pečlivě promyšlen, aby vám poskytl co nejlepší uživatelský zážitek.Tyto sáčky jsou rozměrově přesně určeny pro dokovací stanici vysavače ETA Aquilo PRO.Sáčky jsou vyrobeny z vícevrstvé netkané filtrační textilie, která efektivně zachytává i ty nejmenší částice prachu a nečistot, čímž výrazně snižuje riziko alergií a dýchacích obtíží. Sáčky nejsou vybaverny hygienickým uzávěrem.Díky objemu 2,5 litru se navíc nemusíte bát, že byste sáčky museli příliš často měnit.  Nechte robotický vysavač a naše prachové sáčky, aby za vás vykonaly tu nejtěžší práci, zatímco vy si budete užívat více volného času a čistoty vašeho domova. 1. Vysoká účinnost filtrace: Vícevrstvá netkaná filtrační textilie zachytává i ty nejmenší částice, čímž chrání vaše zdraví a zlepšuje kvalitu vzduchu ve vašem domově. 2. Velký objem 2,5 litru: Umožňuje delší používání bez nutnosti výměny, což šetří váš čas i peníze. 3. Snadná a hygienická výměna: Díky individuálnímu balení v hygienických sáčcích je výměna sáčku rychlá, čistá a bez kontaktu s nečistotami. 4. Perfektní kompatibilita s robotickým vysavačem ETA Aquilo PRO: Sáčky jsou navrženy přímo pro dokovací stanici vašeho vysavače, což zajišťuje bezproblémovou integraci a funkčnost. 5. Zachování výkonu vašeho vysavače: Pravidelnou výměnou sáčků zajistíte, že váš robotický vysavač bude vždy pracovat na maximální účinnosti, což prodlužuje jeho životnost a udržuje vaši domácnost v perfektním stavu.

Produkt Prachové sáčky pro robotický vysavač ETA patří do skupiny produktů Robotické vysavače od značky ETA v nabídce e-shopu ProVysavace.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Sáčkové vysavače od značky ETA v nabídce e-shopu ProVysavace.cz.

Prachové sáčky pro robotický vysavač ETA - parametry produktu

Prachové sáčky pro robotický vysavač ETA - historie ceny a dostupnosti

Prachové sáčky pro robotický vysavač ETA - související články v blogu

Jak vybrat vysavač?

Znepříjemňuje vám život bláto, prach, pyl, roztoči, alergeny a další nečistoty? Vakuum.

Prachové sáčky pro robotický vysavač ETA - další zajímavé produkty

Prachové sáčky pro robotický vysavač ETA - jak nakoupit nejvýhodnější?