Powerslide Swell Black 100 Trinity

Powerslide Swell Black 100 Trinity

Powerslide Swell Black 100 Trinity

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Powerslide Swell Black 100 Trinity - popis produktu

Kolečkové brusle Powerslide Swell Black 100 Trinity:Kolečkové brusle Powerslide Swell Black 100 Trinity vám budou vždy skvělou oporou, ať už jste profesionálem nebo jezdíte jen občas. Mají velká kolečka o průměru 100 mm. Velká kolečka doporučujeme zkušenějším bruslařům. Větší kolečka značí vyšší rychlost, ale s rychlostí roste i náročnost ovládání. Hlavní konstrukce brusle je z kvalitního odolného materiálu, proto dosahuje vysoké odolnosti a bezpečnosti. Kolečkové brusle mají ve středech koleček umístěna ložiska s certifikací ABEC 7. Nadesignovány jsou hlavně pro muže. Vnitřní část brusle (mondopoint) je v případě bruslí Powerslide přesně 275 mm. V tomto případě se lze spolehnout na tři kolečka. Kolečka u těchto inline bruslí mají dlouhou životnost. Powerslide Swell Black 100 Trinity mají kolečka, které jsou navrženy pro rychlou jízdu. S těmito kolečky budou brusle snadno ovladatelné. Jejich tvrdost je 83A. Rozhodující přednosti kolečkových bruslí Powerslide Swell Black 100 Trinity Kolečkové brusle Powerslide disponují kolečky s tvrdostí 83A Mondo point s hodnotou 275 mm Převládající barva: černá a červená Certifikovaná ložiska ABEC 7 Průmer koleček: 100 mm Kolečkové brusle Powerslide ideální pro muže Výkonnost: sportovní Ložiska jsou karbonová Tyto inline brusle Powerslide jsou osazeny kolečky, které vás překvapí dlouhou životnost Kolečka uzpůsobená pro rychlou jízdu Jsou velmi snadno ovladatelné

Produkt Powerslide Swell Black 100 Trinity lze nalézt mezi produkty ve skupině Kolečkové brusle, vyrábí jej značka Powerslide, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Powerslide Swell Black 100 Trinity - parametry produktu

Powerslide Swell Black 100 Trinity - historie ceny a dostupnosti

Powerslide Swell Black 100 Trinity - další zajímavé produkty

Powerslide Swell Black 100 Trinity - jak nakoupit nejvýhodnější?