POWERBALL Autostart

POWERBALL Autostart

POWERBALL Autostart

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 499 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

POWERBALL Autostart - popis produktu

Originální výrobek POWERBALL Autostart Díky powerballu se snadno odreagujete, zrelaxujete a můžete přitom i posilovat a cvičit svaly celé ruky. Powerball je ruční setrvačník, který dosahuje rychlosti až 15.000 otáček za minutu, přičemž dává odpor rovnající se hmotnosti mezi 1-18 kilogramy. Pokud budete pravidelně pár minut denně cvičit, pocítíte zesílení předloktí po týdnu, zápěstí a prstů po 14 dnech a ostatních svalů po měsíci! Powerball má velikost tenisáku a přibližně stejnou hmotnost. Lze jej uplatnit při posilování a rehabilitaci, ale je také fantastickým zdrojem zábavy. Powerball je posilovací kolečko pro posilování předloktí vhodné pro tenis, squash, golf, horolezectví, atp. vnitřní osa z kvalitní oceli zpracování vnějšího krytu z tvrzeného plastu pomáhá zpevnit zápěstí, posílit paže rehabilitace zápěstí a předloktí barva: průhledná, při pohybu modře bliká certifikovaný výkon až 15.000 otáček za minutu

Produkt POWERBALL Autostart lze nalézt mezi produkty ve skupině Fitness nářadí, patří pod značku SPARTAN SPORT, v nabídce prodejce Mastersport.cz.

POWERBALL Autostart - parametry produktu

POWERBALL Autostart - historie ceny a dostupnosti

POWERBALL Autostart - další zajímavé produkty

POWERBALL Autostart - jak nakoupit nejvýhodnější?