SPOKEY SCRAB #1393591

SPOKEY SCRAB #1393591

SPOKEY SCRAB #1393591

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 490 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

SPOKEY SCRAB - popis produktu

Podložka pro fitness vybavení Spokey Scrab v klasické barvě. Během cvičení chrání podlahu a tlumí nárazy. Protiskluzová úprava umožňuje pohodlné provádění cviků. Díky použití nejkvalitnějšího materiálu a techniky výroby, je podložka odolná proti poničení či rozříznutí a dlouhou dobu uchová svůj tvar a vzhled. Tvar podložky umožňuje skládání více kusů k sobě a vytvoření tak různých tvarů. Podložka Scrab je vhodná během cvičení nebo pod fitness stroje a závaží. Technická data: - určení: sport-fitness-uni - materiál: EVA - protiskluzový povrch - chrání podlahu před poškozenín a tlumí zvuk při spadnutí závaží - rozměry: 61 x 61 x 1,2 cm - v kompletu: 4 prvky + uzavírající díly: 6 ks - barva: dle nabídky

Tento produkt naleznete ve skupině Podložky na cvičení, patří pod značku spokey, naleznete jej v e-shopu Mastersport.cz.

Produkt SPOKEY SCRAB #1393591 patří do skupiny produktů Fitness nářadí, patří pod značku spokey, v nabídce prodejce Mastersport.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Fitness podložky, patří pod značku spokey, v nabídce prodejce Mastersport.cz.

SPOKEY SCRAB - parametry produktu

SPOKEY SCRAB - historie ceny a dostupnosti

SPOKEY SCRAB - další zajímavé produkty

SPOKEY SCRAB - jak nakoupit nejvýhodnější?