Posilovač břicha a zad Steelflex JGAB900 Abdominal Curl/Back Extension

Posilovač břicha a zad Steelflex JGAB900 Abdominal Curl/Back Extension

Posilovač břicha a zad Steelflex JGAB900 Abdominal Curl/Back Extension

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 87 990 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Posilovač břicha a zad Steelflex JGAB900 Abdominal Curl/Back Extension - popis produktu

Profi přístroj k posilování břišních i zádových svalů pomocí cihličkového závaží!. Steelflex JGAB900 Abdominal Curl/Back Extension je praktický profi stroj s dvojitým účelem - můžete na něm totiž posilovat jak břišní, tak zádové svaly! Pevné pohodlné polstrování a jednoduché použití z něj také dělají skvělý stroj pro začátečníky i zkušené borce. Díky otočnému sedáku si můžete dokonce nastavit, v jakém úhlu chcete cviky provádět. Pro změnu cviku pak stačí jediný pohyb páčkou. Zátěž lze regulovat pomocí cihliček, které jsou částečně zakryté ocelovo-akrylovou zástěnou. Ta pomáhá tlumit hluk, který pohybující závaží vydává. Celková hmotnost cihliček je pak 97,5 kg a nabízí tak široký rozsah využití pro všechny uživatele.Technický popis: profi stroj pro posilování břišních a zádových svalů snadné střídání cviků díky nastavitelnému ramenu regulace zátěže pomocí cihliček 3 úrovně pro opěru nohou odolný ocelový rám elegantní design prášková povrchová úprava kvalitní polstrování o vysoké hustotě grafické znázornění cviků na stroji držák na lahev převodový poměr: 1:1 profil ocelových lanek: 7 x 19 mm pevnost v tahu: 950 kg hmotnost závaží: 97,5 kg počet cihliček: 20 x 4,54 kg + 1 x 6,8 kg profil rámu: 50 x 100 mm tloušťka polstrování: 10 mm rozměry: d125 x š103 x v168 cm hmotnost konstrukce: 161 kg celková hmotnost: 259 kg nosnost: 120 kg

Produkt Posilovač břicha a zad Steelflex JGAB900 Abdominal Curl/Back Extension patří do skupiny produktů Posilovací stroje, vyrábí jej značka Steelflex, naleznete jej v e-shopu insportline.cz.

Posilovač břicha a zad Steelflex JGAB900 Abdominal Curl/Back Extension - parametry produktu

Posilovač břicha a zad Steelflex JGAB900 Abdominal Curl/Back Extension - historie ceny a dostupnosti

Posilovač břicha a zad Steelflex JGAB900 Abdominal Curl/Back Extension - další zajímavé produkty

Posilovač břicha a zad Steelflex JGAB900 Abdominal Curl/Back Extension - jak nakoupit nejvýhodnější?