Ponožky Bridgedale Ski Lightweight graphite/orange/135

Ponožky Bridgedale Ski Lightweight graphite/orange/135

Ponožky Bridgedale Ski Lightweight graphite/orange/135

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 593 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Ponožky Bridgedale Ski Lightweight graphite/orange/135 - popis produktu

Ponožky Bridgedale Ski Lightweight graphite/orange/135 Pánské lehké lyžařské ponožky z Merino vlny. Na sjezdovky, freeride a skialpy. Nástupce modelu Vertige Light. Výška pod kolena.Sportovní jízda po sjezdovce a jeden oblouk za druhým. Nebo výšlap na hřebeny se skialpy na nohou. Ideální podmínky pro tyhle lehké lyžařské ponožky Bridgedale, které nahradily model Vertige Light.Merino vlna dohlédne, aby vás ponožky hřály, i když budou vlhké od potu. A stejně tak dobře se polstrování na holeni a chodidle postará o vaše pohodlí.Díky Y heel konstrukci drží ponožky perfektně na svém místě, neshrnují se a tím předchází vzniku puchýřů a otlaků. A vlákno Endurofil jim dodává potřebnou odolnost.Klíčové vlastnosti     Výška pod kolena.     Polstrování holeně a chodidla.     Y heel konstrukce pro správné usazení ponožek.     Drží tvar a nikdy se nesrazí.     Doživotní záruka.     20 % Merino vlna     51 % Nylon / Polyamid     20 % Endurofil / Polypropylen     7 % Tactel / Nylon     2 % Lycra® / Elastan Ponožky » Lyžařské ponožky » Ponožky Bridgedale Ski Lightweight graphite/orange/135

Produkt Ponožky Bridgedale Ski Lightweight graphite/orange/135 patří do skupiny produktů Pánské ponožky, patří pod značku bridgedale, velikost odpovídá označení 12/14, 5, UK, XL, v nabídce prodejce Gamisport.cz.

Ponožky Bridgedale Ski Lightweight graphite/orange/135 - parametry produktu

VelikostL (9-11,5) UK
VelikostM (6-8,5) UK
VelikostS (3-6 UK)
VelikostXL (12-14,5) UK
IntrastatPonožky-0,20-61159699
KategoriePonožky, Pánské ponožky
Značkabridgedale
Velikost12/14, 5, UK, XL
E-shopGamisport.cz

Ponožky Bridgedale Ski Lightweight graphite/orange/135 - historie ceny a dostupnosti

Ponožky Bridgedale Ski Lightweight graphite/orange/135 - další zajímavé produkty

Ponožky Bridgedale Ski Lightweight graphite/orange/135 - jak nakoupit nejvýhodnější?