Ponožky Bridgedale Explorer Heavyweight Merino Comfort Boot navy/445

Ponožky Bridgedale Explorer Heavyweight Merino Comfort Boot navy/445

Ponožky Bridgedale Explorer Heavyweight Merino Comfort Boot navy/445

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 566 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Ponožky Bridgedale Explorer Heavyweight Merino Comfort Boot navy/445 - popis produktu

Ponožky Bridgedale Explorer Heavyweight Merino Comfort Boot navy/445 Pánské extra teplé a odolné ponožky do chladných podmínek. Nástupce modelu MerinoFusion Summit. Klasická výška.Z extrému do extrému. Sněžnice, horské lezení, náročné výstupy. Běžte kamkoliv a vězte, že vaše nohy budou v teple a pohodě. Tyhle ponožky Bridgedale - jako nástupce modelu MerinoFusion Summit - jsou toho zárukou.Merino vlna a kompletní froté úplet vás zahřejí i v opravdu chladných podmínkách. A to i tehdy, když vaše ponožky budou vlhké. Zásluhou Y heel konstrukce se perfektně sladí s vaší nohou a ani se nehnou. Takže žádné puchýře ani otlaky.Životnost těhle ponožek je opravdu překvapivá - dlouhé roky s vámi budou snášet všechny útrapy. A zásluhou postupného utahování každé příze a následnému napařování při výrobě jsou ponožky velikostně stálé a nesráží se.Klíčové vlastnosti    Klasická výška.    Navrženy pro chladné prostředí.    Vysoký tepelný komfort.    Kompletní froté úplet.    Drží tvar a nikdy se nesrazí.    Vyrobeno v UK, doživotní záruka.    30 % Merino vlna    45 % Coolmax® / Polyester    24 % Nylon / Polyamid    1 % Lycra® / Elastan Ponožky » Trekové ponožky » Ponožky Bridgedale Explorer Heavyweight Merino Comfort Boot navy/445

Produkt Ponožky Bridgedale Explorer Heavyweight Merino Comfort Boot navy/445 lze nalézt mezi produkty ve skupině Pánské ponožky, patří pod značku bridgedale, velikost odpovídá označení 12/14, 5, UK, XL, v nabídce prodejce Gamisport.cz.

Ponožky Bridgedale Explorer Heavyweight Merino Comfort Boot navy/445 - parametry produktu

VelikostL (9-11,5) UK
VelikostM (6-8,5) UK
VelikostS (3-6 UK)
VelikostXL (12-14,5) UK
IntrastatPonožky-0,20-61159699
KategoriePonožky, Pánské ponožky
Značkabridgedale
Velikost12/14, 5, UK, XL
E-shopGamisport.cz

Ponožky Bridgedale Explorer Heavyweight Merino Comfort Boot navy/445 - historie ceny a dostupnosti

Ponožky Bridgedale Explorer Heavyweight Merino Comfort Boot navy/445 - další zajímavé produkty

Ponožky Bridgedale Explorer Heavyweight Merino Comfort Boot navy/445 - jak nakoupit nejvýhodnější?