Polštář Slon #5724479

Polštář Slon #5724479

Polštář Slon #5724479

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 399 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Polštář Slon - popis produktu

Polštář Polštář Slon:Dekorační polštář WILD REPUBLIC je ideální pro doplnění sedací soupravy v obývacím pokoji a může sloužit také jako stylový polštářek do ložnice. Vkusné atypické provedení nabídne rozměry 38 × 23 cm. Materiálem použitým k výrobě povlaku je polyester. Zásadní přednosti produktu Polštář Slon Polštář WILD REPUBLIC je velice příjemný Patří mezi dekorační polštáře Má vkusné atypické provedení Nabízí rozměry 38 × 23 cm Povlak tvoří polyester Zajímavé ztvárnění umocňuje vícebarevné provedení Oblíbíte si jeho prošívané provedení Vaše dítko si jej zamiluje Zlepšete vzhled svého bydlení dekoračním polštářem Polštář WILD REPUBLIC byl zhotoven s cílem vyhovět specifickým požadavkům zákazníků. Charakterizuje jej prošívané provedení, které zútulní vaše prostory. Vaše ratolest si jej okamžitě oblíbí.

Produkt Polštář Slon #5724479 lze nalézt mezi produkty ve skupině Sedací soupravy, je v nabídce značky WILD REPUBLIC v nabídce e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dekorační polštáře, vyrábí jej značka WILD REPUBLIC, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Polštář Slon - parametry produktu

Polštář Slon - historie ceny a dostupnosti

Polštář Slon - další zajímavé produkty

Polštář Slon - jak nakoupit nejvýhodnější?