Polštář Medvídek #6046896

Polštář Medvídek #6046896

Polštář Medvídek #6046896

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Polštář Medvídek - popis produktu

Polštář Polštář Medvídek:Dekorační polštář WILD REPUBLIC bude skvělým doplňkem sedací soupravy v obývacím pokoji a zároveň se hodí i jako elegantní prvek do ložnice. Vkusné atypické vyhotovení nabízí rozměry 38 × 23 cm. Pro zhotovení povlaku zvolil výrobce kvalitní materiál, jakým je polyester. Zásadní vlastnosti produktu Polštář Medvídek Polštář WILD REPUBLIC vám bude skvělým společníkem Je řazen mezi dekorační polštáře Má vkusné atypické ztvárnění Nabízí rozměry 38 × 23 cm Povlak tvoří polyester Designové ztvárnění umocňuje vícebarevné provedení Je pro něj charakteristické prošívané vyhotovení Tento dětský polštář si vaše ratolesti zamilují Zútulněte si svůj prostor s dekoračním polštářem Polštář WILD REPUBLIC byl navržen tak, aby splňoval náročné požadavky zákazníků. Umocňuje jej prošívané provedení, které navodí jedinečnou atmosféru. Děti si jej rychle oblíbí pro jeho pohodlí.

Produkt Polštář Medvídek #6046896 lze nalézt mezi produkty ve skupině Sedací soupravy, je v nabídce značky WILD REPUBLIC v nabídce e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dekorační polštáře, vyrábí jej značka WILD REPUBLIC, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Polštář Medvídek - parametry produktu

Polštář Medvídek - historie ceny a dostupnosti

Polštář Medvídek - další zajímavé produkty

Polštář Medvídek - jak nakoupit nejvýhodnější?