Polička Indianapolis 137 cm Kraft Bily

Polička Indianapolis 137 cm Kraft Bily

Polička Indianapolis 137 cm Kraft Bily

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 799 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Polička Indianapolis 137 cm Kraft Bily - popis produktu

Kolekce Indianapolis pro ty, kteří oceňují jedinečné detaily Své příznivce si najde mezi těmi, kteří si cení moderního a masivního nábytku jednoduchých, ale originálních tvarů. Čím je tato kolekce výjimečná? Kolekce, která se již dlouhou dobu těší velké oblibě, se vyznačuje použitím k výrobě dekorativní nábytkové desky a velkým výběrem nábytkových prvků. Závěsná police z kolekce Indianapolis, která skvěle zapadne do každe místnosti a doplní ji. Má prosklená dvířka a skleněné police, které ji dodavají jedinečný vzhled. Dvířka mají kovové úchytky. Lze namontovat doplňkové LED osvětlení. Kromě prosklených dvířek, jsou k dispozici i plná dvířka. Dostupná ve třech barevných provedeních. Moderní nábytek z kolekce Indianapolis je dostupný ve třech provedeních: craft bílý      jasan světlý  jasan tmavý Nábytek do obývacího pokoje a ložnice. Dubová dřevěná deska vytváří krásný povrch. Doplňková možnost v podobě LED osvětlení (ve vybraných modulech) podtrhne solidní zpracování a vytvoří příjemnou hřejivou atmosféru v interiéru. Výhodou nábytkového systému Indianapolis je skutečnost, že disponuje velkým množstvím prvků, které vám umožní zařídit každý, i ten nejnáročnější interiér.

Produkt Polička Indianapolis 137 cm Kraft Bily lze nalézt mezi produkty ve skupině Nábytek do obývacího pokoje od značky Baumax, naleznete jej v e-shopu Baumax.cz.

Polička Indianapolis 137 cm Kraft Bily - parametry produktu

Polička Indianapolis 137 cm Kraft Bily - historie ceny a dostupnosti

Polička Indianapolis 137 cm Kraft Bily - další zajímavé produkty

Polička Indianapolis 137 cm Kraft Bily - jak nakoupit nejvýhodnější?