Komoda Indianapolis 137 cm Jasan Tmavý #644467

Komoda Indianapolis 137 cm Jasan Tmavý #644467

Komoda Indianapolis 137 cm Jasan Tmavý #644467

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 5 099 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Komoda Indianapolis 137 cm Jasan Tmavý - popis produktu

Kolekce Indianapolis pro ty, kteří oceňují jedinečné detaily Své příznivce si najde mezi těmi, kteří si cení moderního a masivního nábytku jednoduchých, ale originálních tvarů. Čím je tato kolekce výjimečná? Kolekce, která se již dlouhou dobu těší velké oblibě, se vyznačuje použitím k výrobě dekorativní nábytkové desky a velkým výběrem nábytkových prvků. Moderní nábytek z kolekce Indianapolis je dostupný ve třech provedeních: Velká komoda pro uložení věcí. Skládá se ze čtyř hlubokých zásuvek. Po stranách jsou dvě skříňky vybaveny policemi, na které snadno uspořádáme oblečení, uložíme mnoho doplňků, knih nebo dokumentů. S tímto kusem nábytku je uskladnění věcí velmi snadné, vše je totiž na jednom místě, takže ve věcech bude vždy pořadek. Kovové úchytky zdůrazňují pečlivé zpracování každeho detailu. Dostupná ve třech barevných provedeních. craft bílý      jasan světlý  jasan tmavý Nábytek do obývacího pokoje a ložnice. Dubová dřevěná deska vytváří krásný povrch. Doplňková možnost v podobě LED osvětlení (ve vybraných modulech) podtrhne solidní zpracování a vytvoří příjemnou hřejivou atmosféru v interiéru. Výhodou nábytkového systému Indianapolis je skutečnost, že disponuje velkým množstvím prvků, které vám umožní zařídit každý, i ten nejnáročnější interiér.

Produkt Komoda Indianapolis 137 cm Jasan Tmavý #644467 patří do skupiny produktů Nábytek do obývacího pokoje od značky Baumax, naleznete jej v e-shopu Baumax.cz.

Komoda Indianapolis 137 cm Jasan Tmavý - parametry produktu

Komoda Indianapolis 137 cm Jasan Tmavý - historie ceny a dostupnosti

Komoda Indianapolis 137 cm Jasan Tmavý - další zajímavé produkty

Komoda Indianapolis 137 cm Jasan Tmavý - jak nakoupit nejvýhodnější?