Nejpopulárnější prodejci těchto produktů jsou Alza.cz, Grizly.cz, 4home.cz, Expondo.cz, KnihyDobrovsky.cz, Home-point.cz, Vitalcountry.cz, Solapoint.cz, Zoohit.cz, Panalfred.cz, Hotovky.cz, Astoreo.cz, Market-24.cz, Decodoma.cz, Lahome.cz, Kitos.cz, Houseland.cz, Velkykosik.cz, Baumax.cz, Waragod.cz, Domio.cz, Proteinaco.cz, Tonerpartner.cz, Answear.cz a KetoMix.cz. Všichni prodejci
Grešík Bylinky do polévky 40 g | | Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. | | Složení: Karotka, pastiňák, pórek, celer list, pažitka, libeček list, kmín. | | Skladování: Skladujte v temném, chladném a suchém místě. | Vyladěná směs bylinek, která dodá nejen
Směs bylinek a koření vhodná především do polévek, ale taktéž do omáček. | Složení: karotka, pastiňák, pórek, celer list, pažitka, libeček list, kmín. Výrobek obsahuje celer. Bez glutamanu sodného
Směs bylinek a koření vhodná především do polévek, ale taktéž do omáček. | Složení: karotka, pastiňák, pórek, celer list, pažitka, libeček list, kmín. Výrobek obsahuje celer. Bez glutamanu sodného
Majoránka skvělé dochutí mleté maso, karbanátky, bramboráky, guláš a různé druhy polévek. | Složení: majoránka nať drhnutá. Bez glutamanu sodného
| Bylinky s cibulkouOchutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček.Složení: cibule 51 %, karotka, petržel list, libeček list, kerblík listBalení: 60 g | Na mletá masaNa všechny druhy mletého masa. Na pečení i grilování.Složení: lahůdková paprika, majoránka, česnek,
Grešík Hřibové koření 20 g | | K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. | | Toto koření se vyznačuje mimořádnou kvalitou jednotlivých koření a velmi příznivou cenou v poměru k hmotnosti. Je bez glutamanu sodného. | | Složení: Hřiby 22 %, jedlá sůl (max. 20 %), cibule,
Pažitka se hodí do polévek, k dochucení masa, na všechny druhy slaného pečiva, ale uplatnění najde prakticky ve všech slaných pokrmech. | Složení: pažitka pravá. Bez glutamanu sodného
Petržel se skvělé hodí k dochucení polévek a brambor. | Složení: petržel zahradní. Bez glutamanu sodného
Kerblík je koření vhodné především do polévek, bylinkového másla, bešamelových omáček. | Složení: kerblík třebule. Bez glutamanu sodného
Grešík Muškátový květ mletý 30 g | | Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech. | | Složení: Mníšek muškátovníku vonného. | Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech
Libeček je bylina, která zvýrazní vaše polévky a omáčky. | Složení: libeček lékařský. Bez glutamanu sodného
Medvědí česnek se hodí k dochucení polévek, dušených jídel, vaječných omelet a taktéž na pečené brambory. | Složení: česnek medvědí. Bez glutamanu sodného
Nové koření slouží k dochucení omáček, polévek, k marinování masa a taktéž k nakládání hub a zeleniny. | Složení: plod pimentovníku. Bez glutamanu sodného
Zázvor najde svoje uplatnění při dochucení drůbeže a exotických polévek, taktéž v asijské kuchyni. | Složení: kořen zázvoru. Bez glutamanu sodného
Černý pepř se hodí prakticky na všechny druhy jídel, včetně salátů a polévek. | Složení: nedozrálé bobule pepřovníku. Bez glutamanu sodného
Hrášek sterilovaný na nejjemnější hráškovou polévku. Hrášek sterilovaný si oblíbíte v hráškové polévce i v rizotu. Jemný a nasládlý hrášek dodá vašim pokrmům přesně to, co máte rádi - svěžest, hráškovou chuť i vůni. Výborně chutná i v pomazánce, na pizze či
Směs bylinek s cibulkou vhodná do polévek a bílých omáček. | Složení: cibule 51 %, karotka, petržel list, libeček list, kerblík list. Bez glutamanu sodného
Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů
Muškátový ořech se hodí do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky i ragú. | Složení: celý plod muškátovníku vonného. Bez glutamanu sodného
Směs koření karí madras, je středně ostrá směs koření vhodná k přípravě polévek, drůbeže, rýže, ryb a indické kuchyně. | Složení: koriandr, kurkuma, fenykl, pepř, zázvor, kmín, chilli, muškátový květ, paprika, hřebíček. Bez glutamanu sodného.
Paprika skvělé dochutí polévky, zeleninu, dušená jídla a omáčky. | Složení: paprika pálivá 140 ASTA - vysoká kvalita (Stupnice ASTA je stupnicí kvality papriky. Je v rozmezí 40 - 180 ASTA. Běžné papriky u nás prodávané dosahují 60 - 120 ASTA.) Bez glutamanu sodného
Šafrán je nejdražším kořením na světě. Už malé množství výrazně ovoní a ochutí polévky, omáčky, rýži i jídla z ryb a drůbeže. Zkuste přidat pár blizen šafránu do rizota či drůbeží polévky, kulinářský zážitek zaručen!
Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas.Složení: paprika lahůdková 140 ASTA - vysoká kvalita (Stupnice ASTA je stupnicí kvality papriky. Je v rozmezí 40 - 180 ASTA. Běžné papriky u nás prodávané dosahují 60 - 120 ASTA.)
Paprika skvělé dochutí polévky, zeleninu, dušená jídla a omáčky. | Složení: paprika lahůdková 140 ASTA - vysoká kvalita (Stupnice ASTA je stupnicí kvality papriky. Je v rozmezí 40 - 180 ASTA. Běžné papriky u nás prodávané dosahují 60 - 120 ASTA.) Bez glutamanu sodného
Sonnentor Badyán BIO 25 g | | V čínské kuchyni se s badyánem a sojovou omáčkou připravují polévky, dušené kuře, vepřové maso a kachna. Také ve Vietnamu rádi používají badyán při přípravě svých pokrmů, např. hovězí polévky (pho). Badyán je ovšem koření, které
Kmín je koření, které najde uplatnění na pečených masech, slaném pečivu a taktéž v polévkách. | Složení: kmín plod. Bez glutamanu sodného
Grešík Indické kari 50 g | | Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb. | | Toto koření se vyznačuje mimořádnou kvalitou jednotlivých koření a velmi příznivou cenou v poměru k hmotnosti. Je bez glutamanu sodného. | | Složení: Koriandr,
Grešík Bobkový list celý 10 g | | Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny. | | Složení: List vavřínu 100 %. | | Skladování: Skladujte v temném, chladném a suchém místě. | Jeden z nepostradatelných druhů koření, který má v kuchyni
Grešík Sůl Mořská jedlá jemná uzená 100 g | | Uzená na bukovém dřevě. Hodí se především na steaky a maso, do grilované zeleniny, na brambory, vejce, do polévek a dalších pokrmů, kde je žádoucí uzená chuť. | | Složení: Jedlá sůl mořská, uzená 140 hodin na bukovém