Nejnižší cena za posledních 45 dní: 42 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
Grešík Indické kari 50 g Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb. Toto koření se vyznačuje mimořádnou kvalitou jednotlivých koření a velmi příznivou cenou v poměru k hmotnosti. Je bez glutamanu sodného. Složení: Koriandr, kurkuma, pískavice semeno, chilli, kmín, zázvor, česnek, rýžová mouka, jedlá sůl (max. 4,4 %). Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Skvělé indické kari dodá vašim pokrmům to správné aroma i chuť. Vyrobené z kvalitních surovin bez glutamátu sodného.
Produkt Valdemar Grešík Grešík Indické kari 50g lze nalézt mezi produkty ve skupině Směsi koření od značky Grešík, Valdemar Grešík, naleznete ho u prodejce Grizly.cz, Panalfred.cz.
Tento produkt naleznete ve skupině Polévkové směsi, vyrábí jej značka Grešík, Valdemar Grešík, naleznete jej v e-shopu Grizly.cz, Panalfred.cz.
Produkt Valdemar Grešík Grešík Indické kari 50g má EAN kód 8595122341725.
Kategorie | Koření, Omáčka, Polévky, Směsi koření, Polévkové směsi |
Značka | Grešík, Valdemar Grešík |
E-shop | Grizly.cz, Panalfred.cz |
EAN | 8595122341725 |
Grešík Indické kari 50 g | | Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb. | | Toto koření se vyznačuje mimořádnou kvalitou jednotlivých koření a velmi příznivou cenou v poměru k hmotnosti. Je bez glutamanu sodného. | | Složení: Koriandr,
Směs koření karí madras, je středně ostrá směs koření vhodná k přípravě polévek, drůbeže, rýže, ryb a indické kuchyně. | Složení: koriandr, kurkuma, fenykl, pepř, zázvor, kmín, chilli, muškátový květ, paprika, hřebíček. Bez glutamanu sodného.
Směs bylinek a koření vhodná především do polévek, ale taktéž do omáček. | Složení: karotka, pastiňák, pórek, celer list, pažitka, libeček list, kmín. Výrobek obsahuje celer. Bez glutamanu sodného
Grešík Hřibové koření 20 g | | K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. | | Toto koření se vyznačuje mimořádnou kvalitou jednotlivých koření a velmi příznivou cenou v poměru k hmotnosti. Je bez glutamanu sodného. | | Složení: Hřiby 22 %, jedlá sůl (max. 20 %), cibule,
Grešík Bylinky do polévky 40 g | | Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. | | Složení: Karotka, pastiňák, pórek, celer list, pažitka, libeček list, kmín. | | Skladování: Skladujte v temném, chladném a suchém místě. | Vyladěná směs bylinek, která dodá nejen
Směs bylinek s cibulkou vhodná do polévek a bílých omáček. | Složení: cibule 51 %, karotka, petržel list, libeček list, kerblík list. Bez glutamanu sodného
Směs bylinek a koření vhodná především do polévek, ale taktéž do omáček. | Složení: karotka, pastiňák, pórek, celer list, pažitka, libeček list, kmín. Výrobek obsahuje celer. Bez glutamanu sodného
| Bylinky s cibulkouOchutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček.Složení: cibule 51 %, karotka, petržel list, libeček list, kerblík listBalení: 60 g | Na mletá masaNa všechny druhy mletého masa. Na pečení i grilování.Složení: lahůdková paprika, majoránka, česnek,
Nové koření slouží k dochucení omáček, polévek, k marinování masa a taktéž k nakládání hub a zeleniny. | Složení: plod pimentovníku. Bez glutamanu sodného
Kerblík je koření vhodné především do polévek, bylinkového másla, bešamelových omáček. | Složení: kerblík třebule. Bez glutamanu sodného
Libeček je bylina, která zvýrazní vaše polévky a omáčky. | Složení: libeček lékařský. Bez glutamanu sodného
Směs koření tzatziki je vhodná především do klasického salátů, ale taky do mléčných výrobků. | Složení: česnek, cibule, jedlá sůl (max. 19 %), pepř, kopr, kurkuma. Bez glutamanu sodného.
Tuniská směs koření Harissa vhodná pro pečená masa a dušenou zeleninu. Kořenící směs Harissa je pálivá. | Složení: chilli, česnek, paprika, jedlá sůl (max. 9 %), rajčatový prášek, koriandr, římský kmín. Bez glutamanu sodného
Směs koření Piri-Piri je mírně pálivé koření vhodné na maso a omáčky. | Složení: chilli, cibule, paprika, pepř, česnek, mořská sůl (5 %), kerblík. Bez glutamanu sodného.
Garam Masala 30g, směs koření pro indickou kuchyni, ale lze využít i pro kuřecí maso a ryby. | Složení: koriandr, pepř, římský kmín, muškát, skořice, kardamon, hřebíček, citrónová kůra. Bez glutamanu sodného
Čínské koření. Směs koření vhodná do asijské kuchyně a na kuřecí maso. Koření je jemně pálivé. | Složení: paprika, koriandr, třtinový cukr, jedlá sůl (max. 10 %), kurkuma, česnek, cibule, fenykl, skořice, citrónová kůra, pískavice, zázvor, pepř, badyán,
Šafrán je nejdražším kořením na světě. Už malé množství výrazně ovoní a ochutí polévky, omáčky, rýži i jídla z ryb a drůbeže. Zkuste přidat pár blizen šafránu do rizota či drůbeží polévky, kulinářský zážitek zaručen!
Paprika skvělé dochutí polévky, zeleninu, dušená jídla a omáčky. | Složení: paprika pálivá 140 ASTA - vysoká kvalita (Stupnice ASTA je stupnicí kvality papriky. Je v rozmezí 40 - 180 ASTA. Běžné papriky u nás prodávané dosahují 60 - 120 ASTA.) Bez glutamanu sodného
Paprika skvělé dochutí polévky, zeleninu, dušená jídla a omáčky. | Složení: paprika lahůdková 140 ASTA - vysoká kvalita (Stupnice ASTA je stupnicí kvality papriky. Je v rozmezí 40 - 180 ASTA. Běžné papriky u nás prodávané dosahují 60 - 120 ASTA.) Bez glutamanu sodného
Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas.Složení: paprika lahůdková 140 ASTA - vysoká kvalita (Stupnice ASTA je stupnicí kvality papriky. Je v rozmezí 40 - 180 ASTA. Běžné papriky u nás prodávané dosahují 60 - 120 ASTA.)
Směs pepřů ideální do mlýnku na koření. Oživí chuťově i barevně všechny druhy jídel. | Složení: černý, zelený a bílý pepř celý, růžový pepř celý. Bez glutamanu sodného
Kmín je koření, které najde uplatnění na pečených masech, slaném pečivu a taktéž v polévkách. | Složení: kmín plod. Bez glutamanu sodného
Grešík Bobkový list celý 10 g | | Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny. | | Složení: List vavřínu 100 %. | | Skladování: Skladujte v temném, chladném a suchém místě. | Jeden z nepostradatelných druhů koření, který má v kuchyni
Chakalaja je směs koření pocházející z jižní Afriky. Chakala je středně pálivá a je vhodná především k dochucení mas, dušené zeleniny a různých pikantních omáček. | Složení: rajčatové vločky, koriandr, kurkuma, hořčice, chilli, pepř, kmín, pískavice, cizrnová