Podložka ergonomická ke klávesnici a myši, velikost 1, hnědá

Podložka ergonomická ke klávesnici a myši, velikost 1, hnědá

Podložka ergonomická ke klávesnici a myši, velikost 1, hnědá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 199 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Podložka ergonomická ke klávesnici a myši, velikost 1, hnědá - popis produktu

Podložka pod myš Podložka ergonomická ke klávesnici a myši, velikost 1, hnědá:Podložka Podruce zajišťuje správnou polohu rukou a zápěstí při práci na počítači. Chrání tím před vznikem „počítačových nemocí“ a pomáhá při jejich prevenci a léčbě. Navíc se práce u počítače stává o mnoho pohodlnější. ergonomicky správná poloha zápěstí a rukou ochrana před počítačovými nemocemi účinná pomoc při již rozvinutých zdravotních potížích nesrovnatelně pohodlnější práce Podložka slouží jako opora rukou při psaní na klávesnici i při práci s myší! Speciální ergonomický design zajišťuje rovnoměrné podepření celého předloktí a tím: udržuje ruku v ideální poloze eliminuje zatížení loktů a kloubů zápěstí zápěstí je v rovině – šlachy a nervy jsou uvolněné Díky měkkému povrchu vydržíte pracovat déle a kvalitněji bez zdravotních problémů! Podložky byly zkonstruovány tak, aby pomáhaly předejít vzniku dnes už bohužel běžných počítačových nemocí, mezi které patří: zánět šlach syndrom karpálního tunelu otlačeniny loktů – které často vedou k „tenisovým loktům“ zatuhlá krční páteř, záda a ramena, ... Podložku je vhodné používat nejen preventivně, ale také pokud vás již některá z uvedených nemocí trápí!Je velmi důležité nenechat stav vašich rukou dojít tak daleko, kdy musí přijít chirurgický zákrok, nebo kdy dochází k trvalému poškození! Jedná se o český výrobek, který je chráněn průmyslovým vzorem.Parametry a specifikace:Barva: hnědáMateriál: umělá kůžeVelikost 1 (malá): pro předloktí 24-27 cm (osoby do 169 cm) 

Tento produkt naleznete ve skupině Podložky pod myš, vyrábí jej značka Podruce.cz, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt Podložka ergonomická ke klávesnici a myši, velikost 1, hnědá patří do skupiny produktů Klávesnice + myš, vyrábí jej značka Podruce.cz, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Podložky pod klávesnice od značky Podruce.cz, v nabídce prodejce Alza.cz.

Podložka ergonomická ke klávesnici a myši, velikost 1, hnědá - parametry produktu

Podložka ergonomická ke klávesnici a myši, velikost 1, hnědá - historie ceny a dostupnosti

Podložka ergonomická ke klávesnici a myši, velikost 1, hnědá - další zajímavé produkty

Podložka ergonomická ke klávesnici a myši, velikost 1, hnědá - jak nakoupit nejvýhodnější?