Fellowes Office Suites Držák klávesnice a myši

Fellowes Office Suites Držák klávesnice a myši

Fellowes Office Suites Držák klávesnice a myši

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 590 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Fellowes Office Suites Držák klávesnice a myši - popis produktu

Podložka pod myš a klávesnici Fellowes Office Suites Držák klávesnice a myši:Podložka pod myš FELLOWES dovoluje plynulejší a jemnější ovládání. Zde se jedná o širokou verzi, kterou položíte pod myši i klávesnici najednou, aby se podložka díky zatížení klávesnicí nemohl hnout. Velkou předností Fellowes Office Suites Držák klávesnice a myši je povrch, který se dá rychle vyčistit a má dobré vlastnosti pro optický snímač na myši. Podložce dává vzhled i vlastnosti plast. Rozhodující parametry podložky pod myš Fellowes Office Suites Držák klávesnice a myši Drží na místě klávesnici i myš zároveň Materiál podložky pod myš FELLOWES: Plast Rozměry podložky jsou: 81 × 35,7 cm Příjemná černá a stříbrná barva

Produkt Fellowes Office Suites Držák klávesnice a myši patří do skupiny produktů Podložky pod myš, vyrábí jej značka FELLOWES, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Klávesnice + myš, vyrábí jej značka FELLOWES, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt Fellowes Office Suites Držák klávesnice a myši patří do skupiny produktů Podložky pod klávesnice od značky FELLOWES, v nabídce prodejce Alza.cz.

Fellowes Office Suites Držák klávesnice a myši - parametry produktu

Fellowes Office Suites Držák klávesnice a myši - historie ceny a dostupnosti

Fellowes Office Suites Držák klávesnice a myši - další zajímavé produkty

Fellowes Office Suites Držák klávesnice a myši - jak nakoupit nejvýhodnější?