POC POCito Omne MIPS Fluorescent Pink

POC POCito Omne MIPS Fluorescent Pink

POC POCito Omne MIPS Fluorescent Pink

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

POC POCito Omne MIPS Fluorescent Pink - popis produktu

Helma na kolo POC POCito Omne MIPS Fluorescent Pink:Ať se vydáte s dětmi na kole do terénu nebo na klidnou vyjížďku, neměla by jim chybět helma na kolo. Připravili jsme si pro vaše děti přilbu v kvalitním provedení značky POC. Dětská přilba na kolo POC odpovídá certifikaci CE EN 1078. Perfektní ochranu zajišťuje technologie MIPS, která zabraňuje poranění mozku při pádu na zem pod úhlem. V takových případech dochází k nebezpečným zraněním v důsledku rotace. Systém MIPS využívá k pohlcení devastujících rotačních sil kluznou vložku mezi dvěma vrstvami skořepiny helmy, které se při nechtěném pádu vůči sobě pootočí. Proto rotační síly nepůsobí dále na mozek. Dětská cyklistická helma POC se vyrábí ve velikosti XS a S, která bude sedět jezdcům s velikostí hlavy od 51 do 56 cm. Hlavní vlastnosti helmy na kolo POC POCito Omne MIPS Fluorescent Pink Helma na kolo POC je jistotou pro bezpečnou jízdu Je vhodná pro děti Silniční přilba na kolo má zásadní bezpečnostní prvky Může se pochlubit certifikací CE EN 1078 Cyklo helma zaujme technologií: MIPS Materiálem použitým k výrobě konstrukce je polykarbonát (PC), EPS a PVC Pro připnutí cyklistické helmy POC slouží pásky s přezkou Velikost: XS a S Díky otvorům lze bezpečně umístit a ukotvit sluneční brýle Standardem je otočné kolečko pro nastavení velikosti Cyklo přilba je ideální pro obvod hlavy 51-56 cm Helma na kolo má slušnou výbavu Přínosné doplňky cyklo helmy POC přispějí ke zpříjemnění každého výletu. K bezpečnému a pevnému umístění slunečních brýlí slouží otvory zvané eye garage. K dalším vylepšením patří větrací otvory, které zajistí přívod chladného vzduchu směrem k přední části a zadní částí jej vyvedou pryč. K dispozici je samozřejmě otočné kolečko, které umožňuje přesně nastavení na míru. Cyklo helma POC osloví každého svými kvalitami Kvalitní zpracování helmy ochrání hlavu při nepříjemném pádu z kola. Proto byl k výrobě konstrukce zvolen velmi odolný materiál, konkrétně polykarbonát (PC), EPS a PVC. Pro připnutí cyklistické helmy POC slouží pásky s přezkou. Hmotnost: 340 g

Produkt POC POCito Omne MIPS Fluorescent Pink patří do skupiny produktů Dětská kola, vyrábí jej značka POC, v nabídce prodejce Alza.cz.

POC POCito Omne MIPS Fluorescent Pink - parametry produktu

KategorieHelmy, Dětská kola
ZnačkaPOC
E-shopAlza.cz

POC POCito Omne MIPS Fluorescent Pink - historie ceny a dostupnosti

POC POCito Omne MIPS Fluorescent Pink - další zajímavé produkty

POC POCito Omne MIPS Fluorescent Pink - jak nakoupit nejvýhodnější?