Playgro – Veselé kladivo se zvuky

Playgro – Veselé kladivo se zvuky

Playgro – Veselé kladivo se zvuky

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 169 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Playgro – Veselé kladivo se zvuky - popis produktu

Interaktivní hračka Playgro – Veselé kladivo se zvuky: Veselé kladivo se zvuky Playgro je skvělou hračkou pro všechny budoucí domácí kutily.Veselé kladivo se zvuky Playgro je skvělou hračkou pro všechny budoucí domácí kutily. Tato malá hudební hračka zabaví vaše batole na opravdu dlouhou dobu. Stačí s kladívkem bouchnout o zem a legrace začíná! Ozve se jeden ze čtyř veselých zvuků a rozbliká se světélko. Kladívko můžete používat i s vypnutým zvukem. Stejně jako ostatní hračky Playgro bylo kladivo testováno dle nejpřísnějších norem EN-71. Klíčové vlastnostiSe zvukovými a světelnými efektyZvuk se dá vypnout4 legrační zvukyNa 2 AAA baterie (součást balení)Navrženo v AustráliiVhodné pro děti od 12 měsíců

Zvuková hračka v podobě kladívka, se kterým mohou děti naslouchat čtyřem zvukům a také pozorovat blikající světélko.

Funkčnost:

  • při bouchnutí kladívka se ozve jeden ze 4 zvuků
  • zvuk se dá vypnout

Kupte dětem veselé kladívko se zvuky!

Vhodné pro děti od 12 měsíců Materiál: plast Délka kladiva: 15 cm Navrženo: Austrálie Údržba: ruční mytí Baterie: 2 x AAA/LR03 (součástí balení)

Zábavné kladívko vydává veselé zvuky, když s ním dítě bouchne o zem. Uslyšíte celkem 4 různé zvuky. Součástí jsou i světelné efekty. Napájení 2x AAA baterie - jsou součástí balení. Testováno dle nejpřísnějších evropských norem. Rozměry kladívka cca 12 x 14 cm. Rozměry balení cca 14 x 18 x 5,5 cm. Věk 1-3 roky.

Malá hudební hračka, která je oblíbená u všech malých dětí. Pokud dítě kladívkem bouchne o zem, uslyší jeden ze čtyř legračních zvuků a rozbliká se světýlko.

Zvuk se dá vypnout / zapnout. Hračka obsahuje 2 x 1,5 AAA baterie.

Od 12 měsíců Čištění: Pouze ručně omývat navlhčeným hadříkem

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Tento produkt naleznete ve skupině Hračky pro děti, patří pod značku Lamps, Playgro, v nabídce prodejce 4kids.cz, Alza.cz a je přizpůsoben unisex.

Produkt Playgro – Veselé kladivo se zvuky patří do skupiny produktů Interaktivní hračky, je v nabídce značky Lamps, Playgro, v nabídce prodejce 4kids.cz, Alza.cz a je vhodný unisex.

Tento produkt se nachází v kategorii Hudební hračky, je v nabídce značky Lamps, Playgro v nabídce e-shopu 4kids.cz, Alza.cz a je vhodný unisex.

Produkt Playgro – Veselé kladivo se zvuky má přiřazen EAN kód 9321104857644.

Playgro – Veselé kladivo se zvuky - parametry produktu

Playgro – Veselé kladivo se zvuky - historie ceny a dostupnosti

Playgro – Veselé kladivo se zvuky - další zajímavé produkty

Playgro – Veselé kladivo se zvuky - jak nakoupit nejvýhodnější?