Playgro Interaktivní ohebný míček

Playgro Interaktivní ohebný míček

Playgro Interaktivní ohebný míček

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 249 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Playgro Interaktivní ohebný míček - popis produktu

Interaktivní hračka Playgro – Ohebný míček nový: Ohebný míček Playgro si vaše děti zamilují. Uvnitř je ukrytá kulička, která vydává rachtavé zvuky.Ohebný míček Playgro si vaše děti zamilují. Ani ty nejmenší ručičky nebudou mít problém jej uchopit. Míček totiž není celistvý, je vyrobený z úzkých barevných trubek, které dokonale padnou do dětských ruček. Různé struktury materiálu podporují rozvoj hmatu. Také mohou ulevit od bolesti dásní při růstu zoubků - miminko může hračku kousat. Kulička, která je ukrytá uvnitř míčku, vydává veselé rachtavé zvuky. Klíčové vlastnostiVesele barevnýVnitřní kulička vydává rachtavé zvukyVyrobený z kvalitního a zdravotně nezávadného materiáluTestováno dle nejpřísnějších norem EN-71Vhodné pro děti od 6 měsíců

Plastový míček spleten z barevných dílků je připraven pro děti od 6 měsíců.

Míč je rozložitelný a jeho jednotlivé dílky mohou sloužit jako kousátko. Jeho rozmanité struktury podporují dětský hmat. Kulička uvnitř míče při pohybu chrastí.

Přednosti:

  • rozvíjí vizuální vnímání
  • stimuluje smyslové vjemy
  • vyrobeno z kvalitního materiálu
  • testováno dle nejpřísnějších norem EN-71

Dopřejte miminku kvalitní hračku Playgro!

Vhodné pro děti od 6 měsíců Materiál: plast Rozměry: cca 13 x 13 cm Údržba: omývejte čistou vodou 

Barevný míček, který budou děti milovat.

Vyroben je ze zdravotně nezávadného materiálu.Různé struktury podporují rozvoj hmatu.Míček není celistvý, takže ho dítě může vzít do ruky a nebo i kousat.Uvnitř ukrytá kulička vydává rachtavé zvuky.

Věk 6m+

Produkt Playgro Interaktivní ohebný míček patří do skupiny produktů Hračky pro děti, patří pod značku Playgro, v nabídce prodejce Alza.cz, 4kids.cz a je přizpůsoben unisex.

Tento produkt se nachází v kategorii Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Playgro, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, 4kids.cz a je přizpůsoben unisex.

Produkt Playgro Interaktivní ohebný míček lze nalézt mezi produkty ve skupině Interaktivní hračky, je v nabídce značky Playgro, v nabídce prodejce Alza.cz, 4kids.cz a je vhodný unisex.

Produkt Playgro Interaktivní ohebný míček označuje EAN kód 9321104845573.

Playgro Interaktivní ohebný míček - parametry produktu

Playgro Interaktivní ohebný míček - historie ceny a dostupnosti

Playgro Interaktivní ohebný míček - další zajímavé produkty

Playgro Interaktivní ohebný míček - jak nakoupit nejvýhodnější?