Plavky adidas Essence Boxer BR6035

Plavky adidas Essence Boxer BR6035

Plavky adidas Essence Boxer BR6035

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 719 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Plavky adidas Essence Boxer BR6035 - popis produktu

Plavky adidas Essence Boxer BR6035 Tyto pánské tréninkové plavky jsou vyrobeny z tkaniny INFINITEX® DRIVE, která dlouhodobě odolává působení chlóru. Na boku je zdobí nápis „adidas“. Vpravo nad lemem nesmí chybět logo adidas. tkanina INFINITEX® DRIVE odolává chloru a je velmi plochá a měkká a obsahuje recyklovaný nylon elastický pas s vnitřní stahovací šňůrkou skvěle se hodí pro všechny úrovně tréninku nad lemem pravé nohavice gumotisková značka adidas grafický sítotisk V pračce prát ve studené vodě a na šetrný program, nebělit, nesušit v sušičce, nežehlit & nečistit chemicky vnitřní šev 4,5 cm (velikost 50) přiléhavý střih úplet, 78 % recyklovaný nylon / 22 % elastan Plavání a potápění » Plavky » Plavky adidas Essence Boxer BR6035

Produkt Plavky adidas Essence Boxer BR6035 lze nalézt mezi produkty ve skupině Pánské plavky od značky ADIDAS, velikost odpovídá označení 9, naleznete ho u prodejce Gamisport.cz.

Plavky adidas Essence Boxer BR6035 - parametry produktu

Velikost4
Velikost5
Velikost6
Velikost7
Velikost8
Velikost9
KategoriePlavky, Pánské plavky
ZnačkaADIDAS
Velikost9
E-shopGamisport.cz

Plavky adidas Essence Boxer BR6035 - historie ceny a dostupnosti

Plavky adidas Essence Boxer BR6035 - další zajímavé produkty

Plavky adidas Essence Boxer BR6035 - jak nakoupit nejvýhodnější?