Plavkové slipové kalhotky Esonia, ploché bříško #4591110

Plavkové slipové kalhotky Esonia, ploché bříško #4591110

Plavkové slipové kalhotky Esonia, ploché bříško #4591110

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 679 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Plavkové slipové kalhotky Esonia, ploché bříško - popis produktu

Plavkové slipové kalhotky Esonia oceníte na pláž i do bazénu. S pasem na ohrnutím pro klasickou nebo maxi výšku nastavení, se stahující podšívkou, vykrojenými nohavičkami a květinovým vzorem: to vše pro maximální svůdnost! Vykrojené nohavičky. Široký dvojitý pas s potiskem a možností nastavení. Přední díl se stahující podšívkou. Pas a nohavičky zakončené dvojitým prošitím. Jednobarevná verze v kombinaci s květinovým vzorem v černo-bílé kombinaci. Lze prát v pračce. Odolné mořské vodě a chlóru, vhodné na pláž i do bazénu. Po každém použití doporučujeme vymáchat v čisté vodě.

Produkt Plavkové slipové kalhotky Esonia, ploché bříško #4591110 patří do skupiny produktů Kalhotky - od značky Blancheporte, naleznete jej v e-shopu Astoreo.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Klasické kalhotky, vyrábí jej značka Blancheporte, naleznete jej v e-shopu Astoreo.cz.

Produkt Plavkové slipové kalhotky Esonia, ploché bříško #4591110 lze nalézt mezi produkty ve skupině Klasické plavky, je v nabídce značky Blancheporte v nabídce e-shopu Astoreo.cz.

Plavkové slipové kalhotky Esonia, ploché bříško - parametry produktu

Plavkové slipové kalhotky Esonia, ploché bříško - historie ceny a dostupnosti

Plavkové slipové kalhotky Esonia, ploché bříško - další zajímavé produkty

Plavkové slipové kalhotky Esonia, ploché bříško - jak nakoupit nejvýhodnější?