Plavkové menstruační kalhotky midi Athena #5925613

Plavkové menstruační kalhotky midi Athena #5925613

Plavkové menstruační kalhotky midi Athena #5925613

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 090 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Plavkové menstruační kalhotky midi Athena - popis produktu

Plavkové kalhotky midi Athena jsou speciálně navržené pro dny Vaší menstruace. V midi střihu, se 4 ochrannými absorpčními membránami. Plavkové menstruační kalhotky midi. Absorpční část ze 4 membrán: podšívka plavek z polyamidu-elastanu/ směs bavlny-elastanu s jemnou hydrofilní úpravou pro savé vlastnosti / polyesterová membrána a hlavní materiál. Určeno pro slabou menstruaci, špinění, vhodné na začátku nebo konci středně silné menstruace. Navržené pro koupání, opalování a vodní sporty. Standard 100 podle Oeko-Tex (n° CQ 1216 / 3 IFTH). Tato známka označuje textilní výrobky, které byly podrobeny laboratorním testům na široké spektrum škodlivých látek a výrobek je bezpečný nad rámec platných norem. Lze prát v pračce více než 100x. Doporučujeme pečlivě vymáchat po každém použití. Odolné chlóru, vhodné do bazénu. Po každém použití doporučujeme vymáchat v čisté vodě.

Tento produkt se nachází v kategorii Kalhotky - od značky Blancheporte, naleznete jej v e-shopu Astoreo.cz.

Produkt Plavkové menstruační kalhotky midi Athena #5925613 lze nalézt mezi produkty ve skupině Menstruační kalhotky, patří pod značku Blancheporte, naleznete jej v e-shopu Astoreo.cz.

Plavkové menstruační kalhotky midi Athena - parametry produktu

Plavkové menstruační kalhotky midi Athena - historie ceny a dostupnosti

Plavkové menstruační kalhotky midi Athena - další zajímavé produkty

Plavkové menstruační kalhotky midi Athena - jak nakoupit nejvýhodnější?