Philips AVENT hrneček pro první doušky Classic 200 ml s držadly Modrý

Philips AVENT hrneček pro první doušky Classic 200 ml s držadly Modrý

Philips AVENT hrneček pro první doušky Classic 200 ml s držadly Modrý

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 205 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Philips AVENT hrneček pro první doušky Classic 200 ml s držadly Modrý - popis produktu

Dětský hrnek Philips AVENT Hrneček Classic 200 ml - chlapec:Láhev na pití pro děti Philips AVENTHledáte pro své dítě hrneček, ze kterého se mu bude snadno pít? Modro-zelený dětský hrneček Philips Avent Classic potěší batolata i jejich rodiče. Disponuje měkkou silikonovou hubičkou, která teče jen po stlačení. Nemusíte se tak bát stále rozlitého pití. Snadnému uchopení napomáhá vlnitý tvar hrnečku a držadla. Hrneček Avent se jednoduše sestavuje, je kompatibilní i s dalšími výrobky Avent a pohodlně můžete umýt všechny jeho součásti v myčce.Hrneček s měkkou hubičkou Od 6 měsíců200 mlOchrana proti vytékání a bezproblémové pitíHrneček AVENT má pokročilý ventil, který zajistí, že pití bude téct pouze tehdy, pokud dítě pije. Nebude tak docházet k vylití tekutiny. Hrneček AVENT je skvělý na cestování, jelikož je opatřen ochranou proti vytékání a bezproblémové pití.  Snadné držení hrnečku AVENTHrneček AVENT je speciálně uzpůsoben tak, aby se vašemu dítěti co nejlépe drželo. Lahev má navíc protiskluzový povrch. Díky tomu se batole naučí samo pít a držet jej.  Části vhodné do myčkyÚdržba a čištění hrnečku AVENT je naprosto snadné. Má totiž pouze pár součástek, které můžete pohodlně vložit do myčky nádobí. Hygienické víko udržuje hubičku vždy čistou. Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Bez BPALahev AVENT je vyrobena bez BPA (0 % BPA) stejně tak, jako ostatní hrnečky s držadly určené pro batolata. Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Podporuje vývoj dítěteHrneček AVENT pomáhá rozvíjet vaše dítě. Naučí se samostatně pít a držet lahev. Díky hrnečku Philips Avent s měkkou hubičkou si dítě pití opravdu vychutná. Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Technické specifikace hrnečku na pití AVENTCo je součástíZaklapávací hygienická krytka1 ksLahevPolypropylen bez BPAstupně vývojeFázeOd 6 měsícůVelikost hrnečkuHrneček200 mlFunkceBez BPA*AnoVhodné do myčkyAno*0 % BPA, podle předpisu EU 10/2011Další specifikace

  Kouzelné hrníčky společnosti Philips AVENT mají patentovaný ventil, který se snadno otevře, když dítě pije, a „magicky“ se uzavře, když pít přestane. Hrnky pro první doušky jsou skvělé pro batolata i rodiče: flexibilní náustek pro snadné pití a snadné čištění. Klíčové vlastnosti Vhodné pro děti od 6 měsíců - s držadly Tento hrnek s náustkem Philips AVENT bez obsahu BPA je úžasně odolný proti rozlití, ať se používá doma nebo venku - a přesto se z něj snadno pije Pro zachování hygieny lze celý hrnek sterilizovat Jednoduché pití Náustek z jemného silikonu pro snadné pití Náustek z jednoho kusu silikonu zjednoduší složení hrníčku Všechny části hrníčku můžete umýt v myčce nádobí Tento hrnek je vyroben z materiálu bez obsahu BPA   Technická specifikace Obsah 200 ml Materiál láhve Polypropylenu (PP) Materiál dudlíku Silikon bez BPA Vlastnosti snadno se drží díky držadlůmjednoduché skládánísnadné čištěníergonomický tvar Obsah balení: Philips Avent hrnek Dokumentace

Philips Avent Hrneček pro první doušky Classic 200 ml

Polypropylenový hrneček s držadly s oušky pro snadné držení v malých dětských ručičkách. 

Skladba a funkčnost:

  • bez obsahu BPA
  • vhodný do myčky
  • hubička s ventilem proti rozlití
  • pevná hubička pro snadné pití a snadné čištění
  • všechny součásti lze mýt v myčce i sterilizovat

Obsah balení:

  • hrneček, plastová hubička s držadly a víčko

Kupte dětem hrneček Philips Avent!

Vhodné pro děti od 6 měsíců Materiál: polypropylen Obsah: 200 ml Rozměry: 11 x 11 cm

• pro děti od 6měsíců• 200 ml• snadné čištění a údržba - lze sterilizovatNové hrnečky pro první doušky jsou skvělé pro batolatai rodiče: flexibilní měkká hubička pro snadné pití a snadné čištění.Dostupné v designu pro dívky i chlapce ve dvou velikostech:SCF 551/00 – Hrneček pro první doušky Classic 200 ml (6m+) s držadlySCF 553/00 – Hrneček pro první doušky Classic 260 ml (12mSCF 246/00 – Náhradní hubička silikon 2ks (6m+)

Tento hrneček s hubičkou Philips Avent je skvělý pro batolata i jejich rodiče. Měkká silikonová hubička usnadňuje pití a menší počet součástí znamená snadné čistění hrnečku.

Produkt Philips AVENT hrneček pro první doušky Classic 200 ml s držadly Modrý lze nalézt mezi produkty ve skupině Láhve na pití od značky Avent, Philips AVENT, barevné provedení je modrá, naleznete ho u prodejce Market-24.cz, Zerex.cz, Alza.cz, PlayGoSmart.cz a je určen male, unisex.

Tento produkt naleznete ve skupině Odsávačky mléka, vyrábí jej značka Avent, Philips AVENT, v barvě modrá, naleznete jej v e-shopu Market-24.cz, Zerex.cz, Alza.cz, PlayGoSmart.cz a je vhodný male, unisex.

Produkt Philips AVENT hrneček pro první doušky Classic 200 ml s držadly Modrý patří do skupiny produktů Odsávačky mateřského mléka, je v nabídce značky Avent, Philips AVENT, barevné provedení je modrá, naleznete ho u prodejce Market-24.cz, Zerex.cz, Alza.cz, PlayGoSmart.cz a je určen male, unisex.

Produkt Philips AVENT hrneček pro první doušky Classic 200 ml s držadly Modrý je označen EAN kódem 8710103854371.

Philips AVENT hrneček pro první doušky Classic 200 ml s držadly Modrý - parametry produktu

Philips AVENT hrneček pro první doušky Classic 200 ml s držadly Modrý - historie ceny a dostupnosti

Philips AVENT hrneček pro první doušky Classic 200 ml s držadly Modrý - další zajímavé produkty

Philips AVENT hrneček pro první doušky Classic 200 ml s držadly Modrý - jak nakoupit nejvýhodnější?