Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 299 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
Čistý, 100% přírodní kakaový prášek je vhodný pro různé formy aplikací. Můžete jej využít pro zábaly, koupele i masky. Kakao je vyrobeno z nepražených, nefermentovaných syrových kakaových bobů a neobsahuje žádné přísady běžně využívané při výrobě kakaa.
Kategorie | Kakao |
Čistý, 100% přírodní kakaový prášek je vhodný pro různé formy aplikací. Můžete jej využít pro zábaly, koupele i masky. Kakao je vyrobeno z nepražených, nefermentovaných syrových kakaových bobů a neobsahuje žádné přísady běžně využívané při výrobě kakaa
Čistý, 100% přírodní kakaový prášek je vhodný pro různé formy aplikací. Můžete jej využít pro zábaly, koupele i masky. Kakao je vyrobeno z nepražených, nefermentovaných syrových kakaových bobů a neobsahuje žádné přísady běžně využívané při výrobě kakaa
Kakaový prášek v BIO kvalitě je jemný prášek s nízkou hořkostí a plnou kořeněnou chutí a je získáván ze semen kakaovníku Criollo. Díky nejšetrnějšímu způsobu zpracování je v něm zachováno maximálním množství pro tělo důležitých látek, jako je například
Nutrisslim Cacao powder - Kakaový prášek BIO 250 g | | Kakaový prášek v certifikované kvalitě bio. Kakaové boby jsou plody Theobroma cacao, malého stále zeleného stromu rostoucího v Peru. Kakao je přirozeně bohaté na nutriční elementy a fytonutrienty. Po stránce antioxidantů jde o
Doplněk stravy Allnature Kakaový prášek BIO RAW 200 g: Kakaový prášek se sníženým obsahem tuku v RAW kvalitě obsahuje velké množství minerálů stopových prvků a enzymů. Díky šetrnému zpracování zůstává v našem prášku zachováno maximální množství nutričně
Kakaový prášek Extra Brut je skutečně originální záležitostí. Směs vyrobenou z nejkvalitnějšího kakaa ocení čokoholici, cukrářky i mámy malých dětí. Těm prvním bude zárukou vynikající chuti, druhým poskytne prostor pro nekonečnou kreativitu a třetím pomůže
Kakaový prášek Extra Brut je skutečně originální záležitostí. Směs vyrobenou z nejkvalitnějšího kakaa ocení čokoholici, cukrářky i mámy malých dětí. Těm prvním bude zárukou vynikající chuti, druhým poskytne prostor pro nekonečnou kreativitu a třetím pomůže
Kakaový prášek Extra Brut je skutečně originální záležitostí. Směs vyrobenou z nejkvalitnějšího kakaa ocení čokoholici, cukrářky i mámy malých dětí. Těm prvním bude zárukou vynikající chuti, druhým poskytne prostor pro nekonečnou kreativitu a třetím pomůže
Kakaový prášek Extra Brut je skutečně originální záležitostí. Směs vyrobenou z nejkvalitnějšího kakaa ocení čokoholici, cukrářky i mámy malých dětí. Těm prvním bude zárukou vynikající chuti, druhým poskytne prostor pro nekonečnou kreativitu a třetím pomůže
Kakaový prášek Extra Brut je skutečně originální záležitostí. Směs vyrobenou z nejkvalitnějšího kakaa ocení čokoholici, cukrářky i mámy malých dětí. Těm prvním bude zárukou vynikající chuti, druhým poskytne prostor pro nekonečnou kreativitu a třetím pomůže
GRIZLY Kakaový pudr BIO 250 g | | Vlastnosti a výhody: Prášek je vyroben z pražených kakaových bobů s obsahem tuku mezi 10-12%. Není alkalizován. Kakaový prášek se vyrábí ze semen plodů kakaovníku pravého (Theobroma Cacao neboli pokrm bohů). Kakaovníky byly pěstovány již
Purasana Kakaový prášek BIO 200 g | | | Maximální zachování živin v certifikované kvalitě BIO | | Kakaové boby jsou plody Theobroma cacao, malého stále zeleného stromu rostoucího v tropických klimatických podmínkách. Kakao je přirozeně bohaté na nutriční elementy a fytonutrienty
Nejkvalitnější kakaové boby, profesionální zpracování a jedinečný chuťový profil. Kakao Plein Arome si oblíbíte na první lžičku. Výborně se hodí k přípravě nápojů, dezertů i pekařských výrobků. Čistý kakaový prášek středně hnědé barvy a libé vůně dodá
Nejkvalitnější kakaové boby, profesionální zpracování a jedinečný chuťový profil. Kakao Plein Arome si oblíbíte na první lžičku. Výborně se hodí k přípravě nápojů, dezertů i pekařských výrobků. Čistý kakaový prášek středně hnědé barvy a libé vůně dodá
Nejkvalitnější kakaové boby, profesionální zpracování a jedinečný chuťový profil. Kakao Plein Arome si oblíbíte na první lžičku. Výborně se hodí k přípravě nápojů, dezertů i pekařských výrobků. Čistý kakaový prášek středně hnědé barvy a libé vůně dodá
Nejkvalitnější kakaové boby, profesionální zpracování a jedinečný chuťový profil. Kakao Plein Arome si oblíbíte na první lžičku. Výborně se hodí k přípravě nápojů, dezertů i pekařských výrobků. Čistý kakaový prášek středně hnědé barvy a libé vůně dodá
Iswari Kakaový prášek BIO 125 g | | Kakao bývalo vždy velmi ceněno kulturami ve Střední a Jižní Americe. Prastaré civilizace ho nazývaly 'pokrmem bohů', protože si velmi vážily jeho chuti a vlivu na vitalitu a dobrou náladu. | | | Fairtrade certifikace | nealkalizované kakao z
| Kakaový prášek 10–12 % tuku Čokoládová chuť přímo od zdroje.Nás kakaový prášek je vyroben z nepražených kakaových bobů. Vzniká lisováním kakaové hmoty, kdy se při procesu lisování oddělí kakaové máslo. Část, která zůstane, nazýváme kakaový koláč
| Kakaový prášek 10–12 % tuku Čokoládová chuť přímo od zdroje.Nás kakaový prášek je vyroben z nepražených kakaových bobů. Vzniká lisováním kakaové hmoty, kdy se při procesu lisování oddělí kakaové máslo. Část, která zůstane, nazýváme kakaový koláč
Kavoviny Holandské kakao 200 g | | Složení: odtučněný kakaový prášek, regulátor kyselosti (uhličitany draselné). | Holandské kakao obsahuje minimálně 10 % kakaového másla. Kakao je vhodné na pečení, dochucení a k přípravě nápojů
Nejkvalitnější kakaové boby, profesionální zpracování a jedinečný chuťový profil. Kakao Plein Arome si oblíbíte na první lžičku. Výborně se hodí k přípravě nápojů, dezertů i pekařských výrobků. Čistý kakaový prášek středně hnědé barvy a libé vůně dodá
Carla Čokoláda na vaření 100 g | | Složení: Cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, sušená syrovátka, mléčný tuk, emulgátory (sójový lecitin, polyglycerol-polyricin-oleát), vanilkový extrakt BOURBON MADAGASCAR. | | | Může obsahovat stopy
nealkalizovaný kakaový prášek (20-22%) | Plody kakaovníku farmáři sklízí ručně a následně z nich vybírají kakaové boby. Ty jsou následně fermentovány, sušeny, dočištěny, nadrceny a pomocí lisu se z nich částečně odstraní kakaové máslo (tuk). Výsledek se ještě suší
nealkalizovaný kakaový prášek (20-22%) | Plody kakaovníku farmáři sklízí ručně a následně z nich vybírají kakaové boby. Ty jsou následně fermentovány, sušeny, dočištěny, nadrceny a pomocí lisu se z nich částečně odstraní kakaové máslo (tuk). Výsledek se ještě suší