Nejnižší cena za posledních 45 dní: 99 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
Iswari Kakaový prášek BIO 125 g Kakao bývalo vždy velmi ceněno kulturami ve Střední a Jižní Americe. Prastaré civilizace ho nazývaly 'pokrmem bohů', protože si velmi vážily jeho chuti a vlivu na vitalitu a dobrou náladu. Fairtrade certifikace nealkalizované kakao z pražených bobů s vysokým obsahem bílkovin s vysokým obsahem hořčíku, železa a draslíku Kakaový prášek je bohatý na bílkoviny, minerály a také nabuzuje organismus. Vychutnejte si naše Fairtrade BIO kakao a pociťte na sobě účinky tohoto skvělého daru Matky Přírody. Zároveň tím podpoříte lokální farmáře a životní prostředí. Fairtrade věří, že nejlepším způsobem, jak odstranit chudobu, je platit farmářům spravedlivou cenu za jejich produkci a pracovníkům spravedlivou mzdu za jejich práci. Složení: bio kakaový prášek (kakaové máslo min. 20 %) Způsob použití: Přidejte do müsli, dezertů, jogurtů, ranních cereálií, apod. Truffels s kakaovými boby a goji: 1 lžička kakaových bobů, 1 lžička goji, 1 lžička kokosového oleje, 1 lžička karobového prášku, 4 mandle, 5 datlí. Vše společně nasekejte v robotu na hrubou směs, která půjde tvarovat. Vytvořte truffles. Servírujte na talíři posypané karobovým práškem. Dobrou chuť! Je odpradávna znám jako božský pokrm inků. My medvědi ho použijeme obvykle do kaší a na RAW dorty.
Bio Kakao prášek byl zpracován při nízkých teplotách bez pražení , aby zůstaly zachovány veškeré důležité zdraví prospěšné látky .
Produkt Iswari Kakaový prášek BIO 125 g má EAN kód 5602353904360.
Určení | unisex |
Kategorie | Kakao, Semena |
EAN | 5602353904360 |
Iswari Kakaový prášek BIO 125 g | | Kakao bývalo vždy velmi ceněno kulturami ve Střední a Jižní Americe. Prastaré civilizace ho nazývaly 'pokrmem bohů', protože si velmi vážily jeho chuti a vlivu na vitalitu a dobrou náladu. | | | Fairtrade certifikace | nealkalizované kakao z
Iswari Nepražené kakaové boby drcené BIO 125 g | | Kakaové boby od Iswari jsou sušená semena plodů kakaovníku Criollo, který je chuťově nejkvalitnější odrůdou a skutečnou delikatesou. Jen max. 5 % celosvětové produkce tvoří tato odrůda kakaa nejvyšší kvality. Díky jejich
Iswari Super vegan 66% protein kakao BIO 250 g | | Super Vegan Protein je unikátní směsí tří rostlinných proteinů: konopného, hrachového a rýžového. Speciální Iswari receptura kombinuje tyto proteiny v ideálním poměru s ohledem na množství jednotlivých esenciálních aminokyselin
Iswari Chlorella prášek BIO 125 g | | Chlorella je řasa fungující jako vysoce účinný detoxikant. Má vynikající schopnost fixovat a vylučovat toxiny z těla. Obsahuje nejvyšší podíl chlorofylu ze všech organismů. Ten má mimořádně kladné účinky na lidské zdraví. Má téměř
Kakaový prášek v BIO kvalitě je jemný prášek s nízkou hořkostí a plnou kořeněnou chutí a je získáván ze semen kakaovníku Criollo. Díky nejšetrnějšímu způsobu zpracování je v něm zachováno maximálním množství pro tělo důležitých látek, jako je například
Iswari Spirulina prášek BIO 125 g | | Spirulina je skvělý detoxikant, zdroj beta-karotenů, vitamínů, antioxidantů a řady zdraví velmi prospěšných látek. Spirulina od Iswari je v práškové lehce stravitelné formě a chutná podobně jako ostatní řasy. Lze ji tedy použít do
Nutrisslim Cacao powder - Kakaový prášek BIO 250 g | | Kakaový prášek v certifikované kvalitě bio. Kakaové boby jsou plody Theobroma cacao, malého stále zeleného stromu rostoucího v Peru. Kakao je přirozeně bohaté na nutriční elementy a fytonutrienty. Po stránce antioxidantů jde o
Iswari Kakaové boby v kokosovém cukru BIO 100 g | | Drcené nepražené kakaové boby obalené v kokosovém cukru jsou výjimečnou lahůdkou, která kombinuje jemnou hořkost kakaa nejkvalitnější odrůdy Criollo s karamelovou sladkostí kokosového cukru, jenž je získáván z květů
Iswari Maca BIO prášek 125 g | | Maca zvyšuje hladinu kyslíku v krvi, čímž dodává vitalitu a výdrž. Kromě toho zlepšuje funkci neurotransmiterů v mozku. Maca je typický adaptogen, čili pomáhá vyrovnat se organismu se zátěží a stresem. Rovněž prospívá lidem během
Doplněk stravy Allnature Kakaový prášek BIO RAW 200 g: Kakaový prášek se sníženým obsahem tuku v RAW kvalitě obsahuje velké množství minerálů stopových prvků a enzymů. Díky šetrnému zpracování zůstává v našem prášku zachováno maximální množství nutričně
Country Life Kakao BIO 150 g | | Kakao je vyrobeno ze semen kakaovníku a je základní surovinou pro výrobu čokolády. Má výraznou hořkou chuť a pěstuje se především v západní Africe. Původ kakaa ale najdeme v Jižní Americe, odkud se v 16. století dostalo i do Evropy.: | | Složení:
GRIZLY Kakaový pudr BIO 250 g | | Vlastnosti a výhody: Prášek je vyroben z pražených kakaových bobů s obsahem tuku mezi 10-12%. Není alkalizován. Kakaový prášek se vyrábí ze semen plodů kakaovníku pravého (Theobroma Cacao neboli pokrm bohů). Kakaovníky byly pěstovány již
Purasana Kakaový prášek BIO 200 g | | | Maximální zachování živin v certifikované kvalitě BIO | | Kakaové boby jsou plody Theobroma cacao, malého stále zeleného stromu rostoucího v tropických klimatických podmínkách. Kakao je přirozeně bohaté na nutriční elementy a fytonutrienty
Iswari Snídaňová směs - Oříškové máslo a kakao BIO 360 g | | Je přirozeně bezlepková snídaně obohacená o nutričně bohaté superpotraviny je skvělým a navíc chutným startem do náročného dne. | | Výhody produktu: | | | Vyrobená z přirozeně bezlepkových surovin. | V BIO kvalitě
Iswari Macaccino original BIO 250 g | | Macaccino original BIO je energetický kakaový nápoj bohatý na živiny, obsahuje nepražené kakao, kořen z rostliny maca a prášek z houby reishi. | | Složení: bio kakaový prášek (35 %), prášek z bio kořene maca, prášek z houby reishi (13 %), bio
BIO kakaový prášek 10-12% kakaového másla | Plody kakaovníku peruánští farmáři sklízí ručně a následně z nich vybírají kakaové boby. Ty jsou následně fermentovány, sušeny, dočištěny, nadrceny a pomocí lisu se z nich částečně odstraní kakaové máslo (tuk). Výsledek
BIO kakaový prášek 10-12% kakaového másla | Plody kakaovníku peruánští farmáři sklízí ručně a následně z nich vybírají kakaové boby. Ty jsou následně fermentovány, sušeny, dočištěny, nadrceny a pomocí lisu se z nich částečně odstraní kakaové máslo (tuk). Výsledek
BIO kakaový prášek 20-22% kakaového másla | Plody kakaovníku farmáři sklízí ručně a následně z nich vybírají kakaové boby. Ty jsou následně fermentovány, sušeny, dočištěny, nadrceny a pomocí lisu se z nich částečně odstraní kakaové máslo (tuk). | Výsledek se ještě
BIO kakaový prášek 20-22% kakaového másla | Plody kakaovníku farmáři sklízí ručně a následně z nich vybírají kakaové boby. Ty jsou následně fermentovány, sušeny, dočištěny, nadrceny a pomocí lisu se z nich částečně odstraní kakaové máslo (tuk). | Výsledek se ještě
BIO kakaový prášek 20-22% kakaového másla | Plody kakaovníku farmáři sklízí ručně a následně z nich vybírají kakaové boby. Ty jsou následně fermentovány, sušeny, dočištěny, nadrceny a pomocí lisu se z nich částečně odstraní kakaové máslo (tuk). | Výsledek se ještě
BIO nealkalizovaný kakaový prášek (10-12%) | Zajistěte si dobrou náladu po celý den. Ráno přisypejte kakaový prášek třeba do obilninové kaše, jogurtu, tvarohu či smoothie. Ať už smícháte kakaový prášek s kravským nebo rostlinným mlékem, tak výsledkem bude vynikající
BIO nealkalizovaný kakaový prášek (10-12%) | Zajistěte si dobrou náladu po celý den. Ráno přisypejte kakaový prášek třeba do obilninové kaše, jogurtu, tvarohu či smoothie. Ať už smícháte kakaový prášek s kravským nebo rostlinným mlékem, tak výsledkem bude vynikající
BIO nealkalizovaný kakaový prášek (10-12%) | Zajistěte si dobrou náladu po celý den. Ráno přisypejte kakaový prášek třeba do obilninové kaše, jogurtu, tvarohu či smoothie. Ať už smícháte kakaový prášek s kravským nebo rostlinným mlékem, tak výsledkem bude vynikající
Umíte si představit dorty, řezy, dezerty a všechny ostatní dobroty bez kakaa? My ne, a proto jsme pro Vás připravili kakao v jeho nejpřirozenější kvalitě. Je vyprodukováno v ekologickém zemědělství, není alkalizováno a neobsahuje regulátory kyselosti. | Kakao má hořce omamnou