Petromax pasivní chladící box pískový - 25 l

Petromax pasivní chladící box pískový - 25 l

Petromax pasivní chladící box pískový - 25 l

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 5 694 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Petromax pasivní chladící box pískový - 25 l - popis produktu

Tradiční značka německé kvality Petromax vám přináší prvotřídní vybavení pro vaření a grilování na ohni pod širým nebem. Ohniště, přenosná kamna, litinové a kovové nádobí, chladicí boxy nebo petrolejové svítilny – již od roku 1910 vše pro vaše nezapomenutelná dobrodružství. Produkty jsou vyvíjeny přímo Petromax experty se staletými znalostmi a zkušenostmi, kteří neustále přichází s dalším vzrušujícím vybavením se zaměřením na oheň. Tyto jedinečné produkty s důrazem na kvalitu spatří světlo světa pouze tehdy, jsou-li odolné, robustní a s dlouhou životností. Poznejte vašeho věrného společníka a proměňte každé dobrodružství v nezapomenutelný zážitek. Od ohně k ledu – vychytané pasivní chladící boxy a tašky Petromax pro několikadenní dobrodružství v přírodě bez elektřiny. Vaše jídlo a nápoje bezpečně udrží v chladu několik dní, ať už se chystáte na lov, na ryby, kempovat nebo na dobrodružný piknik. Jako chladicí složka postačí kostky ledu či klasické chladicí vložky. Spokojení zákazníci oceňují nejen kvalitní provedení, ale také praktické barvy sladěné s přírodou. Chladicí boxy Petromax jsou navržené s ultrapasivním chladicím systémem s dvojitou stěnou a izolací dutin, díky čemuž led uvnitř vydrží chladit až působivých 12 dní. V boxu o objemu 25 l uschováte 24 malých plechovek nebo 12 lahví o objemu 1 l (box je dostupný i ve velikosti 50 l). Stejně tak bude box ideálním místem pro čerstvě ulovené ryby nebo vaše zásoby. Díky integrovanému odvodňovacímu systému můžete kdykoliv během používání vypustit část vody a doplnit led. A jako bonus může tento chladicí box na jídlo nebo pivo díky své robustní konstrukci posloužit i jako sedátko.  Parametry Objem: 25 l Rozměry (V x Š x H): 45 x 58 x 40,5 cm Materiál: PE Hmotnost: 11 kg

Produkt Petromax pasivní chladící box pískový - 25 l lze nalézt mezi produkty ve skupině Outdoorové vybavení, v nabídce prodejce TopGrily.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Chladicí boxy, naleznete jej v e-shopu TopGrily.cz.

Petromax pasivní chladící box pískový - 25 l - parametry produktu

Petromax pasivní chladící box pískový - 25 l - historie ceny a dostupnosti

Petromax pasivní chladící box pískový - 25 l - další zajímavé produkty

Petromax pasivní chladící box pískový - 25 l - jak nakoupit nejvýhodnější?