Pánský snowboardový anorak Nordblanc ADAPTABLE modrý NBWJM7751_MVO

Pánský snowboardový anorak Nordblanc ADAPTABLE modrý NBWJM7751_MVO

Pánský snowboardový anorak Nordblanc ADAPTABLE modrý NBWJM7751_MVO

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 556 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Pánský snowboardový anorak Nordblanc ADAPTABLE modrý NBWJM7751_MVO - popis produktu

Pánský snowboardový anorak Nordblanc ADAPTABLE modrý NBWJM7751_MVO Pokud hledáte lyžařský nebo snowboardový anorak, který vás na svahu udrží v teple a suchu, pánský anorak Nordblanc ADAPTABLE je skvělou volbou. Tento anorak je vyroben z odolného materiálu Teratex® X15000 s nepromokavou, prodyšnou a větruvzdornou membránou a je navržen tak, aby odolal přírodním živlům. Je zateplený termo izolací Furtherm®, takže vás udrží v pohodlí po celý den. A díky modernímu designu budete vypadat skvěle na svahu i mimo něj. Pří jízdě v hlubokém sněhu se můžete spolehnout na podlepené švy, nepromokavé zipy, těsné elastické manžety a funkční bederní pás. Kapuce je navíc odnímatelná a nastavitelná čtyřmi různými způsoby, aby vám dokonale padla. ODOLNÉ PROTI VĚTRU Odolá i silným náporům větru a udrží vás v pohodlí i ve vypjatých povětrnostních podmínkách a náročných situacích. VODĚODOLNÉ Odolnost vůči vodě vás ochrání proti proměnlivému počasí, udrží vás v suchu a dovolí vám naplno prožít sílu okamžiku. PRODYŠNÉ Pomáhá regulovat vaši tělesnou teplotu a zajistí dokonalý teplotní komfort za jakéhokoliv počasí. DUTÉ VLÁKNO Zajistí vám maximální tepelný komfort a v náročných povětrnostních podmínkách dokáže akumulovat teplo, které lidské tělo vydává. Elastické ELASTICKÉ Pružná látka umožňuje volnost pohybu a maximální komfort při jakékoliv aktivitě. LEPENÉ ŠVY Aplikací vysokou teplotou lepené pásky dosáhneme 100% zacelení děr, které vznikají po průniku jehly při šití. Tím se výrobek stává plně nepromokavý, i v místech takto podlepených švů. VÝBAVA nepromokavé zipy lepené švy systém bederního pásu dvojitý rukáv skipass kapsa Svrchní materiál: 100% polyester - TERATEX® 15000 membrane core, vodní sloupec 15 000 mm, prodyšnost 15 000 g Výplň: 100% polyester Podšívka: 100% polyester   Bundy » Zimní bundy » Pánský snowboardový anorak Nordblanc ADAPTABLE modrý NBWJM7751_MVO

Produkt Pánský snowboardový anorak Nordblanc ADAPTABLE modrý NBWJM7751_MVO patří do skupiny produktů Pánské bundy, patří značce Nordblanc, velikost odpovídá označení 3XL.

Tento produkt naleznete ve skupině Zimní bundy, patří pod značku Nordblanc, velikost je 3XL.

Pánský snowboardový anorak Nordblanc ADAPTABLE modrý NBWJM7751_MVO - parametry produktu

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
VelikostXXXL
IntrastatPánské bundy-1,20-62104000
KategorieBundy, Pánské bundy, Zimní bundy, Snowboardy
ZnačkaNordblanc
Velikost3XL

Pánský snowboardový anorak Nordblanc ADAPTABLE modrý NBWJM7751_MVO - historie ceny a dostupnosti

Pánský snowboardový anorak Nordblanc ADAPTABLE modrý NBWJM7751_MVO - další zajímavé produkty

Pánský snowboardový anorak Nordblanc ADAPTABLE modrý NBWJM7751_MVO - jak nakoupit nejvýhodnější?