Pánská zimní bunda NORDBLANC UNDIVIDED červená NBWJM7941_CIC

Pánská zimní bunda NORDBLANC UNDIVIDED červená NBWJM7941_CIC

Pánská zimní bunda NORDBLANC UNDIVIDED červená NBWJM7941_CIC

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 756 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Pánská zimní bunda NORDBLANC UNDIVIDED červená NBWJM7941_CIC - popis produktu

Pánská zimní bunda NORDBLANC UNDIVIDED červená NBWJM7941_CIC Pánská lyžařská bunda NORDBLANC UNDIVIDED ze strečového materiálu TERATEX® 10000. Bunda NORDBLANC UNDIVIDED je určená pro zimní sporty. Nepromokavý strečový materiál TERATEX® 10000 s membránou. Tepelně izolační výplň FURTHERM® zajistí ideální teplotní komfort. V této bundě vydržíte celou zimu a zvládnete všechny aktivity, které jsou typicky zimní. Promakaný design, vhodný jak na sjezdovku tak do města. ODOLNÉ PROTI VĚTRU Odolá i silným náporům větru a udrží vás v pohodlí i ve vypjatých povětrnostních podmínkách a náročných situacích. VODĚODOLNÉ Odolnost vůči vodě vás ochrání proti proměnlivému počasí, udrží vás v suchu a dovolí vám naplno prožít sílu okamžiku. PRODYŠNÉ Pomáhá regulovat vaši tělesnou teplotu a zajistí dokonalý teplotní komfort za jakéhokoliv počasí. DUTÉ VLÁKNO Zajistí vám maximální tepelný komfort a v náročných povětrnostních podmínkách dokáže akumulovat teplo, které lidské tělo vydává. ELASTICKÉ Pružná látka umožňuje volnost pohybu a maximální komfort při jakékoliv aktivitě. VÝBAVA nepromokavé zipy systém bederního pásu vnitřní elastická manžeta v rukávu vnitřní náprsní kapsa vnitřní síťovaná kapsa TERATEX® 10000 CORE Střední varianta špičkové řady funkčních úprav materiálů od NORDBLANC. Nepromokavý materiál, který odpuzuje vodu z povrchu látky, současně poskytuje potřebné hodnoty nepromokavosti, prodyšnosti a eliminuje průnik nárazového větru. Produkt z tohoto materiálu je vhodný pro běžné sportovní aktivity a každodenní použití. FURTHERM® Prodyšná tepelně izolační výplň. Udržuje tělo v teple a komfortu. Ve vypjatých povětrnostních podmínkách akumuluje tělesné teplo, které později opět uvolňuje zpět, čímž pomáhá udržovat potřebnou teplotu těla. Zaručuje komfort a pohodlí při veškerých aktivitách. Svrchní materiál: 100% polyester - TERATEX® 10000, vodní sloupec 10 000 mm, prodyšnost 8 000 g Výplň: 100% polyester Podšívka: 100% polyester Bundy » Sportovní bundy » Pánská zimní bunda NORDBLANC UNDIVIDED červená NBWJM7941_CIC

Produkt Pánská zimní bunda NORDBLANC UNDIVIDED červená NBWJM7941_CIC patří do skupiny produktů Pánské bundy, patří značce Nordblanc, velikost odpovídá označení 3XL.

Tento produkt naleznete ve skupině Zimní bundy, patří pod značku Nordblanc, velikost je 3XL.

Pánská zimní bunda NORDBLANC UNDIVIDED červená NBWJM7941_CIC - parametry produktu

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
VelikostXXXL
IntrastatPánské bundy-1,20-62104000
KategorieBundy, Pánské bundy, Zimní bundy
ZnačkaNordblanc
Velikost3XL

Pánská zimní bunda NORDBLANC UNDIVIDED červená NBWJM7941_CIC - historie ceny a dostupnosti

Pánská zimní bunda NORDBLANC UNDIVIDED červená NBWJM7941_CIC - další zajímavé produkty

Pánská zimní bunda NORDBLANC UNDIVIDED červená NBWJM7941_CIC - jak nakoupit nejvýhodnější?