Pánská obuv AKU Minima Low černá

Pánská obuv AKU Minima Low černá

Pánská obuv AKU Minima Low černá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 5 931 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Pánská obuv AKU Minima Low černá - popis produktu

Pánská obuv AKU Minima Low černá Jediný svého druhu. Takový je model Minima, výherce ISPO AWARD GOLD 2020. A nic na něm není obyčejné. Elegantní venkovský styl modelu je inspirovaný tradiční horskou obuví. Je tak snadno nositelný jak ve města tak na cestách. Historie AKU je spjata s ochranou životního prostředí a používání přírodních materiálů. Minima je nejvyšší lifestylový model značky s extrémním důrazem na ochranu životního prostředí. Je první a doposud jediná obuv na trhu, která má svršek i podšívku ze 100% kůže Zero Impact® od společnosti DANI Sustainable Leather. Ta je získávaná procesem opalování bez použití chrómu či těžkých kovů a s minimálním dopadem na životní prostředí. Kožní odpad při výrobě tohoto modelu byl díky opětovného využití zbytků kůže v dalších složkách výroby snížený na minimum. A také emise CO2, které jsou produkovány během životního cyklu boty, byly kompenzovány podporou organizace OSN – Iniciativa v oblasti klimatické neutrality (UNFCCC). Minima je vrchní představitel kožené ekologické obuvi, a proto AKU garantuje dohledatelnost původu všech materiálů při výrobě. Ručně vyrobený model z italské hladké kůže s anatomickou stélkou relaxed fit (model pro muže i ženy), měkkou vložkou z korku a kůže, s dvojitou recyklovanou mezipodešví EVA a podešví VIBRAM Predator II už nebudete chtít vyzout. Specifikace: Svršek: hladká kůže 1,1 mm (Zero Impact®) Stélka: Relaxed Fit Mezipodešev: Double EVA Vložka: kůže/kokos Podešev: VIBRAM Predator II Váha ½ páru (vel. 8): 370 g Outdoorové boty » Trekové nízké boty » Pánská obuv AKU Minima Low černá

Tento produkt naleznete ve skupině Pánské boty, vyrábí jej značka AKU, velikost odpovídá označení 5 UK, 9, v nabídce prodejce Gamisport.cz.

Pánská obuv AKU Minima Low černá - parametry produktu

Velikost10 UK
Velikost10,5 UK
Velikost11 UK
Velikost11,5 UK
Velikost12 UK
Velikost12,5 UK
Velikost13 UK
Velikost7 UK
Velikost7,5 UK
Velikost8 UK
Velikost8,5 UK
Velikost9 UK
Velikost9,5 UK
IntrastatSportovní, trekové boty nizké-0,80-64031900
KategoriePánské boty
ZnačkaAKU
Velikost5 UK, 9
E-shopGamisport.cz

Pánská obuv AKU Minima Low černá - historie ceny a dostupnosti

Pánská obuv AKU Minima Low černá - další zajímavé produkty

Pánská obuv AKU Minima Low černá - jak nakoupit nejvýhodnější?