Pánská obuv AKU Giau Gtx béžová

Pánská obuv AKU Giau Gtx béžová

Pánská obuv AKU Giau Gtx béžová

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 6 921 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Pánská obuv AKU Giau Gtx béžová - popis produktu

Pánská obuv AKU Giau Gtx béžová Outdoorově inspirovaná obuv pro použití ve městě a pro lehké horské procházky. Vysoce kvalitní přírodní italská lícová kůže zpracovaná ručně a semiš s poškrábaným efektem dělá z každé boty jedinečný kousek.  Tepelná podšívka Gore-Tex® Insulated Comfort s vynikajícím teplem pro chladné období a běhoun Vibram® Mottarone Arctic Grip® s mimořádnou přilnavostí na zledovatělém a mokrém povrchu doplňují technický profil tohoto modelu.  SVRŠEK: CELOZRNNÁ KŮŽE 2,0 MM HORNÍ OCHRANA: KŮŽEPODŠÍVKA: KOMFORTNÍ IZOLACE GORE-TEX® PODRÁŽKA: VIBRAM® MOTTARONE ARCTIC GRIP MEZIPODEŠEV: MIKROPORÉZNÍ EVA, ČÁSTEČNĚ RECYKLOVANÁ MONTÁŽ VLOŽKY (TUHOST): 1,5MM NYLON + MIKROPORÉZNÍ EVA (EXTRA FLEXIBILNÍ) VLOŽKA: KOKOS / LATEX / BAMBUS HMOTNOST (GR. ½ PÁRU): 550 Outdoorové boty » Trekové nízké boty » Pánská obuv AKU Giau Gtx béžová

Tento produkt naleznete ve skupině Pánské boty, vyrábí jej značka AKU, velikost odpovídá označení 5 UK, 9, v nabídce prodejce Gamisport.cz.

Produkt Pánská obuv AKU Giau Gtx béžová patří do skupiny produktů Outdoorová obuv, je v nabídce značky AKU, velikost je 5 UK, 9 v nabídce e-shopu Gamisport.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Obuv do města, patří značce AKU, ve velikosti 5 UK, 9, naleznete jej v e-shopu Gamisport.cz.

Pánská obuv AKU Giau Gtx béžová - parametry produktu

Velikost10 UK
Velikost10,5 UK
Velikost11 UK
Velikost11,5 UK
Velikost12 UK
Velikost12,5 UK
Velikost13 UK
Velikost6 UK
Velikost6,5 UK
Velikost7 UK
Velikost7,5 UK
Velikost8 UK
Velikost8,5 UK
Velikost9 UK
Velikost9,5 UK
IntrastatSportovní, trekové boty nizké-0,80-64031900
KategoriePánské boty, Outdoorová obuv, Obuv do města
ZnačkaAKU
Velikost5 UK, 9
E-shopGamisport.cz

Pánská obuv AKU Giau Gtx béžová - historie ceny a dostupnosti

Pánská obuv AKU Giau Gtx béžová - další zajímavé produkty

Pánská obuv AKU Giau Gtx béžová - jak nakoupit nejvýhodnější?