Pánská lyžařská softshell bunda Nordblanc Struggle NBWSM7322_KLR

Pánská lyžařská softshell bunda Nordblanc Struggle NBWSM7322_KLR

Pánská lyžařská softshell bunda Nordblanc Struggle NBWSM7322_KLR

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Pánská lyžařská softshell bunda Nordblanc Struggle NBWSM7322_KLR - popis produktu

Pánská lyžařská softshell bunda Nordblanc Struggle NBWSM7322_KLR Zateplená softshellová bunda je vyrobená z kvalitního třívrstvého membránového materiálu SOFTSHIELD®10000 se silnějším fleecem. Fleece disponuje dokonalou termoizolací a podporuje silnou větruvzdornost této bundy. Je vybavená bederním pásem, který zabraňuje ofouknutí zad a průniku studeného sněhu na záda v případě neplánovaného pádu do sněhu. Nabízí ochranu jako klasická nepromokavá bunda, ale je díky strečovému materiálu pohodlnější. Je perfektně zpracovaná a s předformovanými rukávy vám perfektně sedne. Zimní softshell se hodí jak na lyžování, tak na běžné nošení. Benefity     Elastické     Pružná látka umožňuje volnost pohybu a maximální komfort při jakékoliv aktivitě.     Prodyšné     Pomáhá regulovat vaši tělesnou teplotu a zajistí dokonalý teplotní komfort za jakéhokoliv počasí.     Voděodolné     Odolnost vůči vodě vás ochrání proti proměnlivému počasí, udrží vás v suchu a dovolí vám naplno prožít sílu okamžiku.     Odolné proti větru     Odolá i silným náporům větru a udrží vás v pohodlí i ve vypjatých povětrnostních podmínkách a náročných situacích. Výbava     nepromokavé zipy     systém bederního pásu Materiály a údržbaMateriál: 94% polyester 6% elastan - SOFTSHIELD® 10000, vodní sloupec 10 000 mm, prodyšnost 10 000 g Pro udržení životnosti sportovního a technického oblečení je potřeba dbát na správnou péči, která se odvíjí především od typu a vlastností materiálu, ze kterého je produkt vyroben.    SOFTSHIELD® TERATEX® 10000    Funkční outdoorový materiál pro náročné outdoorové aktivity. Jeho hlavními přednostmi je pružnost, termoizolace, skvělá větruvzdornost a voděodolnost a zároveň dokonalá prodyšnost. Materiál je tvořen třívrstvým laminátem, kde vhodnou kombinací materiálů vznikne lehký, měkký elastický softshell s výbornou termoizolací. Bundy » Zimní bundy » Pánská lyžařská softshell bunda Nordblanc Struggle NBWSM7322_KLR

Produkt Pánská lyžařská softshell bunda Nordblanc Struggle NBWSM7322_KLR lze nalézt mezi produkty ve skupině Pánské bundy, patří značce Nordblanc, velikost odpovídá označení 3XL.

Tento produkt naleznete ve skupině Zimní bundy, patří pod značku Nordblanc, velikost je 3XL.

Pánská lyžařská softshell bunda Nordblanc Struggle NBWSM7322_KLR - parametry produktu

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
VelikostXXXL
IntrastatPánské bundy-1,20-62104000
KategorieBundy, Pánské bundy, Zimní bundy
ZnačkaNordblanc
Velikost3XL

Pánská lyžařská softshell bunda Nordblanc Struggle NBWSM7322_KLR - historie ceny a dostupnosti

Pánská lyžařská softshell bunda Nordblanc Struggle NBWSM7322_KLR - další zajímavé produkty

Pánská lyžařská softshell bunda Nordblanc Struggle NBWSM7322_KLR - jak nakoupit nejvýhodnější?