Pánská cyklistická bunda Silvini Montilio MJ1601 lime/black

Pánská cyklistická bunda Silvini Montilio MJ1601 lime/black

Pánská cyklistická bunda Silvini Montilio MJ1601 lime/black

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 971 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Pánská cyklistická bunda Silvini Montilio MJ1601 lime/black - popis produktu

Pánská cyklistická bunda Silvini Montilio MJ1601 lime/black Pánská extrémně lehká cyklo bunda Montilio je z větruvzdorného materiálu Windbreaker WR. Bunda je extrémně lehká (58,9 g) a velmi snadno sbalitelná do malého sáčku. Můžete ji tak mít u sebe při každé příležitosti. Má úzký cyklistický střih, aby se dobře kombinovala i s upnutými dresy. Vepředu má dlouhý kostěný zip pro snadné zapínání jednou rukou. Díky tenkému materiálu je bunda mírně průhledná. Prodloužený zadní díl má dole stahování na gumu, aby dobře kryl záda, podobně jsou na tom i konce rukávů. Pro vyšší bezpečnost jsou na bundě umístěny reflexní prvky. Specifikace         reflexní prvky         odvětrání         prodloužený zadní díl         prodloužené rukávy         vypasovaný sportovní střih         sáček na sbalení bundy         anatomicky tvarované rukávy         kvalitní kostěný zip     Materiál         YKK - zipy s prověřenou kvalitou, špičková japonská technologie, záruka spolehlivosti         Windbreaker WR         větruvzdorný, lehký a hustě tkaný materiál Cyklistické oblečení » Cyklistické bundy » Pánská cyklistická bunda Silvini Montilio MJ1601 lime/black

Produkt Pánská cyklistická bunda Silvini Montilio MJ1601 lime/black patří do skupiny produktů Pánské bundy, patří značce Silvini, velikost odpovídá označení 3XL.

Pánská cyklistická bunda Silvini Montilio MJ1601 lime/black - parametry produktu

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXS
VelikostXXL
VelikostXXXL
IntrastatPánské bundy-1,20-62104000
KategorieBundy, Pánské bundy
ZnačkaSilvini
Velikost3XL

Pánská cyklistická bunda Silvini Montilio MJ1601 lime/black - historie ceny a dostupnosti

Pánská cyklistická bunda Silvini Montilio MJ1601 lime/black - další zajímavé produkty

Pánská cyklistická bunda Silvini Montilio MJ1601 lime/black - jak nakoupit nejvýhodnější?