Pánská bunda Black Heart Barker  černá  M

Pánská bunda Black Heart Barker černá M

Pánská bunda Black Heart Barker  černá  M

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 950 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Pánská bunda Black Heart Barker černá M - popis produktu

Pánská textilní bunda s dlouhým střihem, kapucou, motorkářskými motivy, kvalitními nášivkami a zateplením.. Pánská bunda Barker značky Black Heart s velkou výšivkou na zádech se prezentuje stylovým, dlouhým a prostorným střihem. Na druhou stranu díky elastickým lemům krásně padne. V chladnějších dnech navíc potěší zateplením nebo detaily ve formě vyššího límce a kapucou, kterou lze utahovat na tkaničky. A všechny věci, co je potřeba mít u sebe, se vejdou do celkem 5 kapes. S touhle nepřehlédnutelnou bundou každopádně všem ukážeš, k jaké partě patříš!Technický popis: červená podšívka se zateplením kvalitní nášivky zapínání na zip široká léga pro překrytí zipu se zapínáním na druky dvě boční kapsy na zip jedna kapsička na levém rukávu dvě vnitřní kapsy na suchý zip kapuce s utahováním na tkaničky vysoký límec elastický lem ve spodní částí bundy a na koncích rukávů materiál: 100% polyester Velikostí tabulka (rozměry bundy):   Obvod hrudi (cm) Obvod pasu (cm) Obvod boků (cm) Šířka ramen (cm) Délka rukávu (cm) Celková délka (cm) M 124 124 105 51 70 78 L 130 129 110 53 71 78 XL 136 134 115 55 72 78 XXL 142 139 120 57 73 78

Produkt Pánská bunda Black Heart Barker černá M patří do skupiny produktů Pánské bundy, patří značce Black heart, velikost odpovídá označení M, barevná verze je černá, naleznete jej v e-shopu insportline.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Pánské kabáty, je v nabídce značky Black heart, velikost odpovídá označení M, barevné provedení je černá v nabídce e-shopu insportline.cz.

Pánská bunda Black Heart Barker černá M - parametry produktu

Barvačerná
Velikostčerná
KategorieBundy, Kabáty, Pánské bundy, Pánské kabáty
ZnačkaBlack heart
VelikostM
Barvačerná
E-shopinsportline.cz

Pánská bunda Black Heart Barker černá M - historie ceny a dostupnosti

Pánská bunda Black Heart Barker černá M - další zajímavé produkty

Pánská bunda Black Heart Barker černá M - jak nakoupit nejvýhodnější?