Pánská bunda Black Heart Ace Of Spades  černá  L

Pánská bunda Black Heart Ace Of Spades černá L

Pánská bunda Black Heart Ace Of Spades  černá  L

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 490 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Pánská bunda Black Heart Ace Of Spades černá L - popis produktu

Pánská textilní bunda s dlouhým střihem, límcem, motorkářskými motivy a kvalitním potiskem.. Pánská bunda Ace of Spades značky Black Heart s velkým potiskem na zádech se prezentuje stylovým, dlouhým  a prostorným střihem. Na druhou stranu díky elastickým lemům na rukávech a stahovatelnému lemu krásně padne. Potěší i detaily ve formě klasického límce či stylové dodatečné zapínání na kovové druky. A všechny věci, co je potřeba mít u sebe, se vejdou do celkem 3 kapes. S touhle nepřehlédnutelnou bundou každopádně všem ukážeš, k jaké partě patříš!Technický popis: pohodlná šedá podšívka kvalitní potisk zapínání na zip široká léga pro překrytí zipu se zapínáním na druky dvě boční kapsy na zip vnitřní kapsa na zip u hlavního zapínání límec klasického tvaru spodní lem s utahováním na tkaničky elastický lem na koncích rukávů materiál: 100% polyester Velikostí tabulka (rozměry bundy):   Obvod hrudi (cm) Obvod pasu (cm) Obvod boků (cm) Šířka ramen (cm) Délka rukávu (cm) Celková délka (cm) M 122 120 118 48 65 76 L 128 126 125 51 67 77 XL 134 133 132 54 69 78 XXL 140 139 138 57 72 79

Produkt Pánská bunda Black Heart Ace Of Spades černá L patří do skupiny produktů Pánské bundy, patří značce Black heart, velikost odpovídá označení L, barevná verze je černá, naleznete jej v e-shopu insportline.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Pánské kabáty, je v nabídce značky Black heart, velikost odpovídá označení L, barevné provedení je černá v nabídce e-shopu insportline.cz.

Pánská bunda Black Heart Ace Of Spades černá L - parametry produktu

Barvačerná
Velikostčerná
KategorieBundy, Kabáty, Pánské bundy, Pánské kabáty
ZnačkaBlack heart
VelikostL
Barvačerná
E-shopinsportline.cz

Pánská bunda Black Heart Ace Of Spades černá L - historie ceny a dostupnosti

Pánská bunda Black Heart Ace Of Spades černá L - další zajímavé produkty

Pánská bunda Black Heart Ace Of Spades černá L - jak nakoupit nejvýhodnější?