Oxybag Školní set 8ks PREMIUM LIGHT Space

Oxybag Školní set 8ks PREMIUM LIGHT Space

Oxybag Školní set 8ks PREMIUM LIGHT Space

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 990 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Oxybag Školní set 8ks PREMIUM LIGHT Space - popis produktu

Školní aktovka řady Premium Light nabízí kvalitu, prostor na školní potřeby i odlehčenou konstrukci pro pohodlnější nošení. Díky odlehčenému materiálu váží batoh pouhých 970 g. Polstrování je z příjemného prodyšného materiálu, široké měkčené popruhy jsou navrženy tak, aby dokonale přilnuly a rovnoměrně zatížily ramena dítěte. Pro pohodlnější nošení je batoh dále vybaven přítažnými a hrudními popruhy. Batohy ocení především ti nejmladší školáci s výškou od 121 cm.  Batohy řady Premium jsou certifikovány státní zkušebnou. Nechybí ani praktické reflexní prvky, vnitřní rozřaďovač i velké množství kapes. Batoh Premium Light bude tak perfektním parťákem nejen do školy.  Sáček se uzavírá stažením šňůrek. Vhodný jak do školy, tak na sport a další volnočasové aktivity dětí. Jednopatrový školní penál se 2 chlopněmi, prázdný obsahuje 25 gumových poutek pro uchycení psacích potřeb. Na vnitřních chlopních jsou průhledné fólie pro rozvrh hodin. Láhev na pití 600ml je vyrobena z kvalitního, zdravotně nezávadného materiálu - testovaná, neobsahuje BPA ani ftaláty. Vhodná do myčky na maximální teplotu 80° C Lamino kufřík na výtvarnou výchovu. Do kufříku se vejde formát A4. Zástěrka do výtvarné výchovy či na jiné tvořící aktivity. Zapínání na sponku kolem krku (délka max. 50 cm), v pase šňůrky na zavázání (max. 80 cm). Vpředu dvě prostorné kapsy. Materiál 100% polyester. Oblíbené boxy na sešity ve formátu A4 + A5. Nezbytná součást vybavení každého školáka na uložení sešitů, papírů a dalších školních pomůcek. Odolný materiál - lamino, chrání proti poškození. Zavírání na gumičku. Šířka hřbetu 3 cm.

Tento produkt se nachází v kategorii Školní batohy od značky Oxybag, naleznete ho u prodejce Oxybag.cz.

Produkt Oxybag Školní set 8ks PREMIUM LIGHT Space lze nalézt mezi produkty ve skupině Školní potřeby, patří pod značku Oxybag, v nabídce prodejce Oxybag.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Školní aktovky, je v nabídce značky Oxybag v nabídce e-shopu Oxybag.cz.

Oxybag Školní set 8ks PREMIUM LIGHT Space - parametry produktu

Oxybag Školní set 8ks PREMIUM LIGHT Space - historie ceny a dostupnosti

Oxybag Školní set 8ks PREMIUM LIGHT Space - další zajímavé produkty

Oxybag Školní set 8ks PREMIUM LIGHT Space - jak nakoupit nejvýhodnější?