Ortopedická pomůcka pro vybočené palce (hallux valgus) Tenicore XH

Ortopedická pomůcka pro vybočené palce (hallux valgus) Tenicore XH

Ortopedická pomůcka pro vybočené palce (hallux valgus) Tenicore XH

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 490 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Ortopedická pomůcka pro vybočené palce (hallux valgus) Tenicore XH - popis produktu

Haluxy, nebo vybočené palce na nohou, nepředstavují nemoc. Avšak problémem je nepěkný vzhled, ztížený výběr bot a v pokročilejším stádiu bolest. Příčina vzniku haluxů není známa, ale nejčastěji mají vybočené palce ženy, které nosily úzké boty na vysokých podpatcích. V důsledku nošení nevhodné obuvi došlo ke vzniku vybočených palců. Mezi symptomy hallux valgus patří bolest, otoky a nekomfort při chůzi. Problémem je, že s přibývajícím věkem se stav vybočených palců zhoršuje, což způsobuje komplikace, jako je například cystitida prstů, kuří oka či otlaky. To negativně ovlivňuje osobní i pracovní život. Ideální je vzniku haluxů předcházet nebo v případě stávajícího problému zabránit jeho zhoršení. Ortopedická pomůcka pro vybočené palce Tenicore XH působí na falangovou kost a první metatarzální kost tím, že korekční pás tlačí na vyduté místo a postupně dochází ke korekci haluxů. Maximální nastavitelná vzdálenost je 8 mm/4,5 otáčky. Proces korekce probíhá krok za krokem, protože ortopedická pomůcka umožňuje korekci v rozmezí 25-40, 15-25 a 0-15 stupňů. Fixní deska umožňuje chůzi bez překážek díky maximálnímu otáčení až 129 stupňů. Je možné použít ji na různé stavy vybočených palců. Díky nastavitelným fixačním popruhům je vhodná pro ženy i muže. Set obsahuje: 1 korektor vybočených palců se třemi fixátory a dvěma popruhy nastavitelné fixační popruhy se zapínáním na suchý zip ve velikosti 11 palců (27,94 cm) a 13 palců (33,02 cm) elastický aktivní korektor úložná taška návod k použití Ortopedická pomůcka Tenicore XH je vyrobena z kvalitních materiálů, které se snadno čistí. Měkká silikonová vnitřní vložka může být znovu použita na ochranu palce na noze před třením.

Produkt Ortopedická pomůcka pro vybočené palce (hallux valgus) Tenicore XH patří do skupiny produktů Ortopedické pomůcky, je v nabídce značky Tenicore, v nabídce prodejce Fabulo.cz.

Ortopedická pomůcka pro vybočené palce (hallux valgus) Tenicore XH - parametry produktu

Ortopedická pomůcka pro vybočené palce (hallux valgus) Tenicore XH - historie ceny a dostupnosti

Ortopedická pomůcka pro vybočené palce (hallux valgus) Tenicore XH - další zajímavé produkty

Ortopedická pomůcka pro vybočené palce (hallux valgus) Tenicore XH - jak nakoupit nejvýhodnější?